DECEMBER 15-ÉN DEBÜTÁL AZ „INDIANA JONES ÉS A SORS TÁRCSÁJA” A DISNEY+-ON 

A Lucasfilm ikonikus franchise-ának utolsó része, Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge főszereplésével december 15-től elérhető a Disney+-on. Ezzel egyidőben bemutatkozik az „Időtlen hősök: Indiana Jones és Harrison Ford” című dokumentumfilm is, mely a legendás kalapos-ostoros régész karakterének történetét mutatja be és amelynek előzetese már elérhető.

Budapest, Magyarország (2023. november 15.) – Az elismert dokumentumfilm-készítő, Laurent Bouzereau rendezte „Időtlen hősök” a fiatal és karizmatikus Harrison Ford legendás karrierét követi végig a kezdeti tévés epizódszerepektől az ikonikus Indiana Jones karakter megformálásáig. A filmtörtélem azon korszakába enged betekintést, amikor a Steven Spielberg és George Lucas által összeállított elképesztően kreatív csapat közösen kezdett el dolgozni a filmipar következő nagy durranásán. Eddig soha nem látott felvételek és interjúk láthatók Forddal, Spielberggel, Lucasszal, Kathleen Kennedy-vel, Frank Marshallal, James Mangolddal és még sokakkal.

Laurent Bouzereau díjnyertes filmrendező és bestsellerszerző. Nevéhez fűződik a „Mama kicsi fia” című HBO-dokumentumfilm, amely Dustin Lance Black bestseller memoárja alapján készült, valamint a „Natalie Wood: Mi marad hátra” (Sundance 2020), továbbá a „Five Came Back” című, Steven Spielberg által készített, Netflix/Amblin Television sorozat, Meryl Streep Emmy®-díjas narrációjával, mely a kritikusok elismerését is elnyerte.

Az „Indiana Jones és a sors tárcsája” június 29-én debütált a hazai mozikban és világszerte több mint 380 millió dolláros bevételt termelt. Egy igazán látványos, fergeteges kalandfilm Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renée Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richters, Ethann Isidore és Mads Mikkelsen főszereplésével. 

A filmet James Mangold rendezte, a forgatókönyvet Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, David Koepp és James Mangold írta George Lucas és Philip Kaufman karakterei alapján. A produceri teendőket Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel látta el, míg az executive producerek Steven Spielberg és George Lucas voltak. A film zenéjét, akárcsak az eredeti, 1981-es „Az elveszett frigyláda fosztogatói” óta minden „Indy” kalandnál, John Williams komponálta. 

Az előzetesek itt tekinthetők meg:

Facebook: @DisneyPlusHU 

- bdpst24.hu

Check Also

A Barbie lett a gyerekek díjátadójának legnagyobb nyertese

Senki sem úszta meg szárazon a Nickelodeon Kids’ Choice Awards díjátadóját Július 13-án egy fergeteges …