A Mazars és a FORVIS új top 10-es globális hálózatot hoz létre

A Mazars, a világ egyik vezető nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalata, valamint a FORVIS, az Egyesült Államok nyolcadik legnagyobb könyvvizsgáló és tanácsadó cége 2024. június 1-jén új, nemzetközi hálózatot hoznak létre, amely a világ 10 legnagyobb globális szolgáltatója közé tartozik majd – jelentették be ma a két vállalat vezetői. Az új hálózat mindkét vállalat számára optimális környezetet teremt a növekedéshez világszerte: jelentősen bővíti ügyfélkiszolgálási kapacitásaikat, különösen nemzetközi ügyfelek esetében.

A hálózat világszerte egységes márkanév alatt, Forvis Mazars néven fog működni. Mintegy 4,7 milliárd eurós (5 milliárd dolláros) árbevételével a Forvis Mazars új belépő lesz a globális hálózatok top 10-es rangsorába. A mindössze két tagból álló hálózat létrehozásakor arra törekedtek, hogy az egyaránt biztosítsa a gyors alkalmazkodóképességet és a következetes minőséget, mégpedig az ügyfelek igényeinek kielégítéséhez szükséges globális léptékben. A hálózatot alkotó két vállalat tulajdonosi struktúrája változatlan marad. A Mazars USA 2024. június 1-én csatlakozik a Forvis Mazars-hoz az Egyesült Államokban. 

„Örülök, hogy a Mazars és a FORVIS megtette ezt a jelentős lépést, hiszen ügyfeleink kiszolgálásában és munkatársaink támogatásában egyaránt új lehetőségek nyílnak meg előttünk – fogalmazott Hervé Hélias, a Mazars-csoport igazgatótanácsának elnöke. Büszkék vagyunk arra, hogy egy úttörő hálózati modellt vezetünk be az iparágban, és izgatottan várjuk, hogy együtt menjünk végig ezen az úton. A Mazars-nál elkötelezetten támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy magabiztosan építsék és bővítsék üzleti tevékenységüket, a FORVIS-szal alkotott hálózatunk pedig kiegészíti meglévő nemzetközi integrált partnerségünket, továbbá jelentős távlatokat nyit a Mazars nemzetközi stratégiájának megvalósításában. Büszkén kínáljuk fel ügyfeleinknek azokat a lehetőségeket, amelyeket a világ 100 országában működő nemzetközi integrált partnerségünk, valamint az egységes vállalatként működő FORVIS kiterjedt partnersége jelent az Egyesült Államokban. Ez lehetővé teszi, hogy elérjük azt a léptéket és kibővített jelenlétet, amelyre az Egyesült Államokban törekedtünk, egyúttal biztosítja helyünket a top 10-es globális hálózatok között.”

Tom Watson, a FORVIS vezérigazgatója elmondta: „A két vállalat közös márkanév alatt működő hálózata előmozdítja cégeink közös stratégiájának megvalósítását, lehetőséget nyújt ügyfeleink, különösen nemzetközi partnereink jobb kiszolgálására, és munkatársaink folyamatos szakmai fejlődését is elősegíti. A két szervezet munkatársai jól ismerik egymást, együttműködésünk hosszú múltra tekint vissza, hasonló vállalati kultúránk egyaránt ügyfeleink és kollégáink érdekeit helyezi a középpontba. A FORVIS számára mindig is kiemelt cél volt, hogy páratlan ügyfélélményt (Unmatched Client Experience®) nyújtson, és elősegítse az ügyfeleiben és munkatársaiban rejlő lehetőségek kiaknázását. A mostani lépésnek köszönhetően a jövőben mindezt egy megerősített globális platformon tehetjük meg.” 

A több mint 100 országban irodával rendelkező Mazars, sikerei mellett jelentős szakmai tekintélyre tett szert, és a világ legismertebb márkáival dolgozik együtt. A FORVIS, amely az Egyesült Államokban a 10 legnagyobb könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat egyike, a páratlan ügyfélélmény (Unmatched Client Experience®) 100 éves örökségére támaszkodik, és a jövőben globális platformjának bővítésére törekszik. Az új globális hálózat mérete, kapacitása és lefedettsége garanciát jelent arra, hogy miközben világszerte jelentős változások zajlanak az üzleti életben és a piaci folyamatokban, jelenlegi és jövőbeni ügyfelei igényeit a legmagasabb szintű következetességgel és ügyfélélménnyel támogassa az egész világon.

www.mazars.hu

- bdpst24.hu

Check Also

A szőlő és a bor védőszentje újra bejárja a Tokaji borvidéket 

Ünnepre készül a Tokaji borvidék. 2024. május 25-26-án a monoki Sarlós Boldogasszony plébánia és a …