Peller Mariann: „Volt idő, amikor smink nélkül nem léptem ki az utcára”

  • A műsorvezető a természetesség híve, ám volt idő, amikor el sem tudta képzelni, hogy smink nélkül menjen emberek közé.

A mosolya a védjegye Peller Mariannak, aki megjelenésében mindig a természetesség híve. A műsorvezető azt sem titkolja, hogy ha meg kell jelennie valahol, a smink is hozzátartozik az outfitjéhez. „Nagyjából tíz perc alatt készítek el egy olyan sminket, amit gyakran észre se vesznek, mégis hozzátesz a megjelenésemhez. Volt idő, amikor enélkül ki sem léptem az utcára. Annyira mélyen bennem voltak azok a gyerekkori bántások, hogy hogyan nézek, hogy ilyenkor az ember elkezd kompenzálni, minden eszközt megragad. Így akár a sminkelést is.

Mostanában ez már nem érdekel annyira, smink nélkül szaladok el a gyerekekért is, de ha dolgozom, szeretem, ha kellemes küllemet látnak” – mondta a Sláger FM-en Peller Mariann, aki a visszafogott smink híve. „Fontos a tekintet, sosem óriási sminket és hatalmas műszempillákat jelent nálam a sminkelés, csak egy kis üdeséget. Hálás vagyok, hogy nőnek születtem és van egy ilyen eszköz a kezemben, amivel javíthatok a hangulatomon, a komfortomon” – vallotta be a műsorvezető.

- bdpst24.hu

Check Also

Feleségével való kapcsolatáról vallott Németh Kristóf

Feleségével való kapcsolatáról vallott Németh Kristóf a a Manna Fm Valódi Nők című műsorában Balázs Andreának, Pálfi Évának …