Hatalmas siker az első Sneakerness Budapest! 

Hosszú előkészítőmunka eredményeképpen vált valóra Trunk Tamás álma: először rendezett meg Magyarországon egy nemzetközi sneaker-eseményt, a Sneakerness Budapest! Európa legnagyobb streetwear fesztiválján kígyózó sorok álltak a bejáratnál, és hatalmas érdeklődés övezte a kuriózumnak számító kerekasztalt: Trunk Tomi (@dablty) Jeff Staple-lel, minden idők egyik legbefolyásosabb tervezőjével és kreatívjával, valamint a japán Hiroshi Fujiwaraval beszélgetett. Emocionálisan túlfűtött pillanatok, lánykérés és külföldi nagyágyúk – ilyen volt az első Sneakerness Budapest. 

140 kiállító és eladó, valamint a több mint 6000 látogató közösen ünnepelte a current culturet – a Sneakerness Budapest túlnőtt a sneakerek világán, és a current culture kultikus eseménye lehet. A részvevők igazi kincsek, vintage termékek között is válogathattak, hozzájuthattak stealekhez, tehát bolti ár alatti sneakerekhez is! A cipőkön túl kosarazhattak, rendhagyó koncerteken vehettek részt, és Magyarország legkedveltebb rappereivel is találkozhattak. A Z generáció tagjai közül sokan életük eseményének nevezték a fesztivált, a visszajelzések alapján pedig számos hazai eladó eladási rekordot döntött.

A világ vezető sneaker-tervezői Trunk Tamással fogadták az ujjongó tömeget a bejárat előtt, amit számos TikTok-tartalom is megörökít. A világsztárok, Jeff Staple és Hiroshi Fujiwara saját Instagram-oldalukon méltatták a szervezőt, illetve lenyűgözte őket Budapest szépsége is. Jeff Staple az esemény iránti elismerését a színpadon is kifejezte, Trunk Tamás Not Just Sneakers könyvbemutató beszélgetésén a szervzővel aláiratta Márkák, Sneakerek, Z generáció című könyvének angol nyelvű kiadását. De a Millenárisra látogatott a Katy Perry háttértáncosaként elhíresült social media sztár, Backpack Kid is, és sok magyar sztár is jelen volt.

- bdpst24.hu

Check Also

Tovább drágulhatnak az élelmiszerek, ha a csomagolások után jövőre fizetendő díjak emelkednek

November végéig kell a Kormánynak kihirdetnie az élelmiszercsomagolások után a gyártók által a koncessziós társaságnak …