Dobó Kata hazugságvizsgálón: „Egy nagy senkinek éreztem magam, hátam mögött a rengeteg filmmel”

A „20 perc őszintén” legújabb részében a Dobó Kata vall arról, hogyan érintette, hogy a külseje miatt évekig rengeteg rosszindulatú támadást kapott, és hogyan találta meg később az önbizalmát és a boldogságot.

A „20 perc őszintén” sorozat lényege, hogy közismert emberek vállalják, megválaszolnak bizonyos kérdéseket úgy, hogy közben egy hazugságvizsgálóra kötik őket. A műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az alanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt. Pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. Ezután azt is megtudhatják, milyen eredménnyel zárult a vizsgálat: a műsorvezetővel, Peller Mariannal beszélik át, hol jelzett kilengést a műszer, és vajon mi lehet ennek a hátterében.

„Jól vagyok a korommal, mert élvezem az összes előnyét is, attól függetlenül, hogy nem olyan hamvas az ember bőre, vagy sokkal többet kell tenni azért, hogy fizikálisan formában legyen” – mondta Dobó Kata a Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös műsorának legújabb részében, amelyben Peller Mariann beszélgetett a népszerű színésznővel.

A hazugságvizsgálóra kötve Dobó Kata igennel felelt arra a kérdésre, szép nőnek tartja-e magát, majd elmesélte, hogy kezdetben, amikor A miniszter félrelép című filmszerepe kapcsán megismerte az ország, mennyire kevés önbizalma volt. Utána éveken át rengeteg rosszindulatú, irigy támadást kapott a külseje miatt, amit inkább hátrányként élt meg. „Szégyelltem is magam. Egy nagy senkinek éreztem magam hátam mögött a rengeteg filmmel. Hogy én mégsem érek annyit, amennyit gondolok, vagy amennyit egyébként értem” – mondta erről.


Jó időbe telt, mire a helyére tudta tenni, mennyire számít vagy nem számít mások véleménye. Neki épp az idő segített ebben: „Megértesz egy csomó mindent, amit addig nem értettél, megbocsájtóbb vagy magaddal szemben.” Azt is megtanulta, hogyan lehet boldog: „Megpróbálok jobban a mában lenni. Nyilván vannak tervek, de nem ahhoz kötöm a boldogságomat, hogy ha két év múlva megkapom azt a filmszerepet, eljátszom vagy megrendezem, akkor leszek jól. Én most vagyok jól, mert a most formálja azt, hogy mi lesz két év múlva.”


A hazugságvizsgálat alatt sokat hezitált azon a kérdésen, laza anyukának tartja-e magát. Peller Mariannak erről azt mondta, a laza anya nem biztos, hogy jó anya, mert szüksége van a gyerekeknek határvonalakra. De ezeket nem mindig könnyű betartani. Lánya februárban lesz 12 éves, okos kiskamasz, fantasztikus gondolatokkal. „Elég erős tükör” – meséli Szofiról.

Hogy Dobó Kata mit szólna ahhoz, ha a lánya is színésznő akarna lenni, kipróbálná-e egy napra, milyen csúnyának lenni, és miért válaszolt nemmel arra a kérdésre, hogy elsősorban színésznőnek tartja-e magát, az kiderül a „20 perc őszintén” legújabb részéből.

A műsor készítője a P&A Productions, támogatója a Márka és a Cofidis.

A műsor hetente jelentkezik új részekkel, és 2023. október 31-étől tekinthető meg a szeretlekmagyarorszag.hu YouTube csatornáján. 

- bdpst24.hu

Check Also

Tapasztó Orsi: Nem tudok mindenhol tökéletesen helytállni

„Ha szétszakadok, óhatatlanul megbillenek lelkileg is, de a meditáció mindig segít” – mondta el Tapasztó …