Auchan: Szerezz örömöt duplán az ajándékoddal!

Idén az Auchan év végi jótékonysági kampányának egy puzzle lesz a főszereplője, aminek a megvásárlásával az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt és az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját támogathatjuk, ugyanis az Auchan minden Trefl puzzle megvásárlása után eljuttat még egy dobozzal hozzájuk. A gyűjtés már elindult, és egészen december 24-ig tart, hogy ezzel a népszerű játékkal a nehéz sorsú gyermekek, idősek és családok karácsonyát is szebbé tegyük.

Elindult az Auchan karácsonyi jótékonysági kampánya, amely során minden megvásárolt Trefl Puzzle után egy újabb dobozt ajánl fel a vállalat, hogy azokat karitatív szervezetek segítségével a nehézségekkel küzdő gyerekek, idősek és családok kapják meg karácsonyra. Az eddigi sikeres gyűjtések jól mutatják, hogy az Auchan vásárlóknak fontos a társadalmi felelősségvállalás, az elesettekkel való együttérzés, és minden évben sokan élnek az adományozás lehetőségével. A civil szervezetek munkájának támogatásához pedig most sem kell más, mint egy tudatosan meghozott vásárlói döntés, amivel a saját ajándékozottnak öröme mellett többtízezer család és gyermek karácsonya is szebb lehet. Az áruházlánc célja, hogy karácsonyig országszerte legalább 30 ezer nehéz anyagi körülmények között élő családhoz jusson el egy-egy ajándék puzzle. 

„A karácsonyi adományozás már hagyománynak számít az Auchannál és mindig hálával tölt el minket, hogy vásárlóközönségünk minden évben nyitott a rászorulók támogatására. Idén ismét örömmel adunk teret a jótékonyságnak, bízva abban, hogy sok családnak, gyermeknek és felnőttnek szerezhetünk örömet a társasjátékkal” – mondta Varga-Futó Ildikó, az Auchan CSR igazgatója.

Az adományozás mellett a többi karácsonyi ajándékot is beszerezhetjük az Auchanban, amely igen széles játékkínálattal várja vásárlóit. Érdemes kiemelni a sajátmárkás One Two Fun termékcsaládot, aminek darabjaival a család minden tagja jól szórakozhat. Bőven akad készségfejlesztő és tanulást elősegítő játék is köztük, amelyekkel a gyerekek a szülőkkel, nagyszülőkkel, de akár önállóan is játszhatnak. A kollekcióhoz tartozik tanuló tablet, fából készült fésülködőasztal, zenélő babaasztalka, kávéfőző, kisállatkórház és még sok-sok olyan játék, ami segíti a gyerekek fejlődését. A One Two Fun termékcsaládnál az a szempont is érvényesül, hogy a játékok fenntartható módon készüljenek és időtállóak legyenek. A sajátmárkán kívül az Auchanban természetesen a legismertebb márkák is jelen vannak, olyan nagy kedvencek, mint a Barbie, a LEGO, a Hot Wheels vagy a Bakugan, amelyek a webáruházból is megrendelhetők. A karácsonyi puzzle-gyűjtés már elindult, és egészen december 24-ig tart.

- bdpst24.hu

Check Also

KARÁCSONY LIPCSÉBEN – 1723 – A NEMZETI FILHARMONIKUSOK ÜNNEPI HANGVERSENYE

2023. december 23. szombat 19.30 Müpa Zenei időutazás: karácsony Lipcsében, háromszáz évvel ezelőtt. De miért …