FELEDHETETLEN ÍZEK ÉS PÁRATLAN STÍLUS AJÁNDÉKBA

  • A Nespresso és a Fusalp közös ünnepi kávé- és kiegészítőkollekcióját az Alpok varázslatos világa ihlette

A Nespresso rajongók számára nemcsak a közelgő karácsony miatt örömteli az év végi időszak, hanem mert a márka minden évben ilyenkor jelenti be, hogy kivel alkotta meg a várva várt, ünnepi Limited Edition kollekcióját. Az idei partner a francia Fusalp luxus ruházati márka, mely páratlan eleganciájával több mint 70 éve varázsolja sikkessé az Alpok sípályáin kikapcsolódni vágyók sportruházatát. 

Az ünnepi Limited Edition kollekció ezúttal az Alpok hófödte csúcsainak hangulatát idézi fel: elég csak rápillantani a csomagolásokon és a kiegészítőkön visszaköszönő, luxus sí- és télisportruházatot gyártó Fusalp emblematikus gyémántmetszésű mintázatára, vagy megkóstolni az alpesi hüttékben elérhető jellegzetes ételeket és italokat idéző kávékülönlegességeket, az alpesi hangulat garantált.

A kávérajongók ezúttal is többféle ünnepi Original és Vertuo kávékapszula közül válogathatnak, melyeket megkóstolva belefeledkezhetnek a különleges ízekbe és aromákba – akár otthonuk kényelmében, akár a lesiklások közti pihenők során, vagy miközben elgyönyörködnek a téli táj szépségében. A Nespresso x Fusalp ünnepi kávékínálatban két klasszikus feketekávé (Festive Black Espresso és Festive Black Double Espresso), két karácsonyi meghittséget árasztó karamellás-mandulás ízesített kávé (Frosted Caramel Nuts), valamint két forralt boros fűszerekre emlékeztető, kicsit merészebb ízzel kényeztető blend (Seasonal Delight Spices) repít minket az adventi vásárok és téli síelések semmihez sem hasonlítható csodavilágába. A Nespresso kávégépeinek köszönhetően az ünnepek alatt is egyetlen gombnyomással kávéházi minőségű italokat készíthetünk. 

A kollekció idén sem lenne teljes a közönségkedvenc adventi naptár nélkül, amely ezúttal is örömtelivé varázsolja a várakozás napjait, de a Nespresso és a Fusalp közös Limited Edition kollekciójának részeként ezúttal letisztult porceláncsésze, éjkék színű, nagyméretű utazóbögre, valamint kávékoktélospohár és különleges rózsaborsos-bergamottos csokoládé is kerülhet a karácsonyfa alá. 

A limitált kiadású ünnepi kollekció október 30-tól a készlet erejéig érhető el a Nespresso Boutique-okban és a www.nespresso.com oldalon.

A 2023-as Nespresso x Fusalp ünnepi kávé- és kiegészítőkollekció termékei

Nespresso Original Festive Black Espresso és Nespresso Vertuo Festive Black Double Espresso

Tegye tökéletessé a pillanatot egy olyan kávékülönlegességgel, amely garantáltan emeli az ünnep hangulatát. A Hondurasból, Ugandából és más termőhelyekről származó Arabica kávék keverékéből álló ünnepi kávét azonban nem csak a karácsonyi ebéd után érdemes fogyasztani: a hétköznap reggelek is varázslatosak lesznek tőle.

Nespresso Vertuo Seasonal Delight Spices és Nespresso Original Seasonal Delight Spices

Ez a szívmelengető kávé a klasszikus forralt bor inspirációjával született, és felidézi a karácsonyi vásárok forgatagát, hangjait és varázsát. A téli különlegességet a fahéj és a szegfűszeg magával ragadó fűszeres, boros íze teszi teljessé. A kísérletező kedvű kávérajongók biztosan imádni fogják.

Nespresso Vertuo Frosted Caramel Nuts és Nespresso Original Frosted Caramel Nuts

Ebbe a kapszulába a Nespresso kávémestereinek a kávé mellett a karácsony meghittségét is sikerült belekomponálniuk. A lágy Arabica blend karamellás, mandulás íze olyan ünnepi hangulatot teremt, amelyre egész évben várt. Nincs más dolga, csak hátradőlni, és élvezni a feledhetetlen ízeket.

Nespresso x Fusalp Vertuo adventi naptár és Nespresso x Fusalp Original adventi naptár

Nincs karácsony a Nespresso közönségkedvenc adventi naptárai nélkül. Lepje meg magát vagy szeretteit ezzel a különleges ajándékkal, és varázsolja még kellemesebbé a várakozás napjait! A számozott ablakok mögött egy-egy Nespresso kapszula bújik meg, míg az utolsó, a szenteste eljövetelét jelző szám alatt egy exkluzív, limitált kiadású kávéscsésze lapul.

Nespresso Barista kávékoktélpohár

Emelje poharát az ünnepekre – méghozzá a Nespresso Barista kávékoktélpohárral, melynek üvegfalát gyönyörű gyémántmetszésű minta díszíti. Készítsen egy tökéletes Espresso Martinit, vagy töltse meg kedvenc kávékoktéljával, és fedezze fel az íz és a stílus tökéletes párosítását!

Nespresso x Fusalp limitált kiadású Mug csésze

Élvezze ki az ünnep minden pillanatát a Nespresso és a Fusalp kollaborációjából született csészével! A limitált kiadású, matt fehér porcelánbögre tökéletesen elegáns, és jól illik bele a forralt bor és a kávé – vagy akár a Nespresso forralt bor ihlette téli újdonsága, a Seasonal Delight Spices kávé is. A csésze falán finoman domborodik a Fusalp emblematikus, gyémántmetszésű mintája, amely visszafogott eleganciájával diszkréten hívja fel magára a figyelmet.

Nespresso Nomad Travel Mug – nagy, éjkék 

Bármerre is jár, élvezze kávéját a Nespresso legújabb utazóbögréjével! Nagy mérete lehetővé teszi, hogy akár síeléshez is magával vigye. A Fusalp éjkék színében pompázó termobögre tökéletes hosszabb utakra is, ráadásul akár a megajándékozott neve is belegravíroztatható. Tökéletes ajándék a fa alá.

Nespresso limitált kiadású étcsokoládé rózsabors és bergamott aromával

A kávézás még teljesebb élmény lesz a Nespresso ünnepi csokoládékülönlegességével. A kiváló minőségű 70 százalékos étcsokoládét a bergamott vibráló ízével és a rózsabors árnyalt aromáival párosították, hogy a limitált kiadású finomság azonnal rabul ejtse az érzékeket. A nem mindennapi ízkombinációból szinte árad az ünnepi hangulat – szerezzen hát vele feledhetetlen pillanatokat!

Nespresso Vertuo Pop kávégép

A Nespresso Vertuo kínálatában elérhető változatos kávéstílusok és csészeméretek között mindenki megtalálja az ízléséhez leginkább passzoló ízvilágot. A Vertuo Pop kávégépek intelligens vonalkódolvasójának köszönhetően egyetlen gombnyomással otthon is kávéházi minőségben készítheti el kedvenc kávéját – gazdag crema réteggel a tetején.

www.fusalp.com.

- bdpst24.hu

Check Also

Tündöklő fények és mikulásvirág

Ötletek adventi dekorációhoz Elérkezett az adventi időszak, ami mindig a meghittségről és a kellemes, nyugodt …