Felmosás és porszívózás a hatékonyság jegyében

  • Az új Lauben botporszívó rengeteg kiegészítővel és rendkívül hatékony, forgó felmosófejjel teszi még egyszerűbbé és gyorsabbá a padló tisztán tartását.

Két új botporszívót és egy kéziporszívót jelentett be a Lauben. A takarítást megkönnyítő eszközök nagy teljesítménnyel és számos, praktikus kiegészítővel teszik hatékonyabbá a keménypadló, a szőnyeg és más felületek tisztítását. A nagy szívóerő pedig megbízhatósággal és kedvező árral párosul.

Egy eszköz, nagy tudás

A Lauben Stick Vacuum and Mop 3in1 Pet Deluxe 400BC egy három funkciót ellátó botporszívó, ugyanis a porszívózás mellett felmosásban is segít, valamint kéziporszívóként is használható. Az eszköz könnyű, mindössze 1,5 kg, és hajlékony csővel látták el, így könnyedén elérhetjük vele a bútorok alatti részeket. Az ívelt porszívóval és a speciális tisztítófejjel pedig a szekrények tetejét is könnyedén tisztán tarthatjuk. 

Pormentes otthon

A háromszoros szűrőrendszer segítségével hatékonyan megszabadulhatunk a portól. A HEPA-szűrő és a mosható ciklonszűrő a finom por és az allergének 99,99%-át felfogja. A harmadik – kimeneti – szűrőnek köszönhetően pedig a porszívóból tiszta levegő távozik. A porszívózást követően az eszközzel fel is moshatjuk a padlót. Felmosáskor – a hasonló kategóriájú eszközöktől eltérően – elektromos forgó kefék gondoskodnak a gyors és tiszta végeredményről, így sokkal hatékonyabb a tisztítás.

Az eszköz akár 105 AW szívóteljesítményre képes. A keménypadlóra való antisztatikus kefe, valamint a szőnyegekre és a háziállatok szőrére használatos kefe mind az alapcsomag része, így a porszívó valóban sokrétűen használható.

Kéznél a segítség

A Lauben Hand Vacuum 2in1 120BC pillanatok alatt eltünteti a morzsákat, az állatszőrt és más szennyeződéseket. Kis mérete, ám nagy teljesítménye (30 AW) miatt jól használható az autó tisztán tartására is. Karbantartása egyszerű, a szennyeződéseket mosható szűrők fogják fel, így nincs szükség a szűrők cseréjére. A kiegészítő rúdnak köszönhetően rúdporszívóként is használható, és USB C csatlakozóval feltölteni is egyszerű.

A Lauben Stick Vacuum and Mop 3in1 Pet Deluxe 400BC 111.999 Ft-os felhasználói áron, míg a Lauben Stick Vacuum 2in1 Pet Plus 400BC 85.990 Ft-os áron érhető el Magyarországon. A Lauben Hand Vacuum 2in1 120BC 41.990 Ft-ért kapható.

A termékek megtalálhatóak a legnagyobb kereskedelmi partnerek kínálatában, úgy, mint eMAG, Euronics, Media Markt, emaki.

https://www.elem6.com 

- bdpst24.hu

Check Also

Kardiometeorológia: új tudományterület a Semmelweisen

A cukorbetegek, az 55 évnél idősebbek és a férfiak a legérzékenyebbek a szív- és érrendszeri …