Biciklis balesetéről vallott Eke Angéla

  • A Valami Amerika sorozat negyedik epizódjában Eke Angéla karaktere, Ivett,  hatalmasat esik a biciklivel. A színésznő elárulta, hogy bár szereti a mozgalmas jeleneteket, ezúttal szakemberekre kellett bíznia a biciklis ütközést.

Biciklivel hajt a dobozok közé az Eke Angéla által alakított Ivett a Valami Amerika sorozat legújabb epizódjában. A színésznő bár szereti a kihívással járó jeleneteket, itt kaszkadőrre és dublőrre kellett bíznia magát. „Bár egyáltalán nem tűnik bonyolultnak ez a jelenet, és kifejezetten szeretem a kihívásokat, a mozgásos jeleneteket, itt volt kaszkadőröm és dublőröm is. Nagyon pontosan ki volt számolva, hogy pontosan mikor és hova kell esni, így nagyon sokat jelentett a szakértők segítsége. Mondanám, hogy össze lehetett volna minket téveszteni a dublőrrel, de egy fejjel magasabb volt, mint én” – idézte fel a forgatás pillanatait Eke Angéla, aki karakterével ellentétben sosem sérült még meg kétkerekűn utazva.

„Nem volt balesetem, azt leszámítva, hogy 9 évesen kipróbáltam egy kis Babetta motort, és ahogy elindultam vele, belezuhantam egy bokorba. Azóta jobban uralom a járműveket!” – tette hozzá a színésznő, aki amikor csak teheti szívesen pattan kétkerekűre. „Rollerrel rendszeresen közlekedek a belvárosban, már tiniként is gyakran bicajoztam a városban. Bár sokan azt mondják, hogy veszélyes tud lenni a főváros ilyen szempontból, én autót és egyéb járművet is kifejezetten szeretek Budapesten vezetni.

Mióta egyre több bicikliút van az szerintem sokat könnyít a helyzeten. Egy társadalomról viszont sokat elárul, hogyan közlekedik, és nálunk sajnos az empátia és a konfliktuskezelés hiánya erősen jellemző” – tette hozzá a színésznő, akinek bravúros alakítását a https://rtl.hu/valami-amerika/2023/11/01/ivett-balazs-bicikli-baleset-serules linken lehet megtekinteni.

- bdpst24.hu

Check Also

Gyönyörű menyasszony volt Eke Angéla! – Így vonult az oltárhoz

A Valami Amerika sorozatban minden a feje tetejére áll, amikor az Eke Angéla által alakított …