AMERIKA MEGSZELIDÍTETLEN SZÉPSÉGEI TÁRULNAK A NÉZŐK ELÉ A VIASAT NATURE-ÖN

November 6-ától hétköznaponként 20:00 órától lenyűgöző képvilágú, szórakozva informáló dokumentumfilmek érkeznek Viasat Nature csatornára a Vad Amerika szezon keretein belül.

Kalandos utazással kecsegtet a Viasat Nature, az USA-n és Kanadán át! A természetcsatorna friss dokumentumfilmjein keresztül elénk tárul a kontinens vad fenségessége, miközben ritka, veszélyeztett állatokat is megismerhetünk. 

A Vad Amerika szezonnak köszönhetően hétfőnként kerül képernyőkre Az élet gyökerei című dokumentumszéria, amely a kontinens három legendás fájának történetébe avat be, és egyben rávilágít arra, miért függ túlélésünk ezektől a több mint ezeréves élőlényektől.

Keddenként a Vadnyugat című háromrészes doku debütál, ahol a Grand Canyontól, a Halál- és a Monument-völgyön át a hatalmas cédruserdőkig tart az utazás Amerika nyugati, sivatagos partvidékén. November 8-án (szerdán) 20 órakor a Texas vadvilága című egészestés dokumentumfilm lesz premieren, amely az állam leglátványosabb tájait és természeti eseményeit teszi közkinccsé, méghozzá a titokzatos vak harcsa és a rejtőzködő ocelot szemén keresztül. 

Ezek mellett további szemkápráztató dokumentumsorozat mutat be elképesztő tájakat, zavartalan vadvilágot, de még olyan felszín alatt lappangó veszélyeket is, mint a vulkánok és a klímaváltozás hatásai.

- bdpst24.hu

Check Also

A rocklegenda, Lenny Kravitz is csatlakozik a Colours of Ostrava eddig bejelentett fellépőihez

A legendás zenész, Lenny Kravitz ugyan ritkán lép fel európai fesztiválokon, de ezúttal kivételt tesz, …