Bogdányi Titanilla elárulta, hogy milyen a kapcsolata lányával

  • A színésznő tinédzser lánya mindvégig támogatta édesanyját a Celebrandi forgatásakor. Bogdányi Titanillát igazán meghatotta lánya pozitív hozzáállása.

Nem akármilyen nyár van Bogdányi Titanilla mögött, aki nemrég a Celebrandi című műsorban próbálta megtalálni élete párját. A színésznő kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy miért jelentkezett a műsorba. „Semmivel se volt ez furcsább, mint amikor egy applikáción keresztül az első benyomás alapján húzzuk jobbra vagy balra az emberek profilját. Mély beszélgetések előzték meg a műsort, igazán figyeltek arra, hogy milyenek vagyunk és mire vágyunk. Ezért is mondtam igent” – mondta a Sláger FM-en Bogdányi Titanilla, akit lánya is mindvégig biztatott.

„Nagyon jó a kapcsolatunk, támogatjuk egymást, bizonyos helyzetekben pedig tudunk egymás barátai is lenni, lazán kezelni a dolgokat. A lányom részéről nem volt kérdés, hogy elvállaljam-e a műsort vagy sem. Ő azt mondta – amivel meghatott – hogy megérdemlek egy olyan férfit, aki úgy szeret, ahogy én szeretném. Akivel együtt tudjuk építeni az életünk. Nagyon jól esett, hogy így látja” – tette hozzá a színésznő, aki pontosan tudja milyen társat keres.

„Nekem nagyon fontos az, hogy a társam gondoskodó legyen és hasonló legyen a humorunk. Fontos, hogy kölcsönösen megértsük egymást, az örömöt éppúgy meg tudjuk osztani és figyelni egymásra, mint amikor nehezebb periódusa van a másiknak. Egy ölelés, egy megértő szó, ezek nélkül nem tudom elképzelni a kapcsolatot” – vallotta be a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Bogdányi Titanilla.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/2vgMdu5eLP0qrmrtevLl7R linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

Nagyszabású BTS-fejlesztést jelentett be a Panattoni 

A raktárközpont az idei év egyik legnagyobb logisztikai built-to-suit megállapodása Európa vezető ipari ingatlanfejlesztőjének helyi …