Megérkeztek a Mio™ legújabb menetrögzítő kamerái!

  • Rendkívüli 4K tisztaság, hangvezérlés és letisztult dizájn

Egyre szélesebb a kínálat a menetrögzítő kamerák piacán, a vásárlók pedig egyre tudatosabban választják ki a számukra ideális modelleket. A fogyasztók elvárásait szem előtt tartva, a gyártók folyamatosan fejlesztik termékeiket, hogy a vezetés biztonságát és kényelmét minél magasabb szintre emeljék. A Mio™, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója sem áll le az innovációval, és piacra dobja két újgenerációs modelljét, a 4K minőségű felvételt kínáló, hangutasítással is működtethető MiVue™ 955W és MiVue™ 955WD duál fedélzeti kamerákat.

Elöl 4K, hátul 2,5K: a legjobb minőségű duál kamera a piacon!

A tiszta és éles képek nagy segítséget jelentenek, ha – például baleset esetén – vissza szeretnéd nézni a felvételeket, amelyeket később esetleg bizonyítékként is felhasználnál. A MiVue™ 955W és a MiVue™ 955WD első kamerája 4K 3840x2160p Ultra HD felbontású felvételeket készít, ami négyszer nagyobb, mint a Full HD – ráadásul minden részlet nagyítható, miközben a képek élesek, az apró részletek jól kivehetők maradnak. A márka kínálatában eddig csak a MiVue™ 886 volt képes a 4K felbontásra, ám most ez a két legújabb kamera is bekerül az élvonalba! Ráadásul HDR móddal is rendelkeznek, ami megkönnyíti a szürkület utáni és éjszakai felvételek készítését – ebben az esetben 2,5K 2560x1440p felbontású videókat kapsz 30 fps mellett.

Még nagyobb biztonságot jelent, ha felvételeid nemcsak élesek és rendkívül tiszták, hanem az autó mögötti történéseket is mutatják. Ehhez ajánljuk a MiVue™ 955WD modellt, amely jelenleg a legjobb minőségű duál kamera a piacon. Hátsó kamerája (MiVue™ E60) szintén csúcsminőségű 2,5K felvételt készít a STARVIS CMOS optikai érzékelő révén, még éjszaka is. Emellett RCW rendszerrel, azaz Riasztás funkcióval rendelkezik, amely figyelmeztet a hátulról történő esetleges ütközésre.

Ráadásul a MiVue™ 955W és a MiVue™ 955WD első kamerája is nagyméretű, 1/1,8″-os érzékelővel és a márka saját fejlesztésű Night Vision™ Ultra technológiájával is rendelkezik, így a készülékek még nagyon gyenge fényviszonyok között is képesek minden részletet megörökíteni az úton.

Speedcam Smart Alert, Smart Parking és Super Cap: nincs több bírság és aggódás!

Senki sem szeret bírságot fizetni gyorshajtásért. A két új modell, akárcsak a márka több korábbi készüléke, a beépített GPS-nek köszönhetően figyelmeztetést küld a legközelebbi traffipaxokról (Speedcam Smart Alert). Emellett mindkét készülék képes a szakaszos sebességmérő kamera figyelmeztetésre is. Ennek hasznát elsősorban külföldön veheted, mivel hazánkban még nem vezették be azt a gyakorlatot, hogy a sebesség mérése nem egy pontban, hanem egy néhány kilométeres szakaszon történik, és a sofőrt a szakaszon belül kalkulált átlagsebesség túllépése esetén büntetik. De bárhol is jársz, a MiVue™ 955W és MiVue™ 955WD mindig gondoskodik róla, hogy ne lépd túl a megengedett sebességhatárt és ne kelljen büntetést fizetned.

Az új modelleknek köszönhetően amiatt sem kell aggódnod, ha órákig a parkolóban hagyod az autódat. A Smart Parking funkció* ugyanis automatikusan elindítja a felvételt, ha ütközést vagy mozgást érzékel az autó előtt. A felvételek pedig megmutatják, mi történt a kocsiddal, míg az utcán parkoltál vele. Ráadásul a beépített szuperkondezátor (Super Cap) azt is megakadályozza, hogy például kánikulában vagy nagyon hideg időben ne kapcsoljon be a készülék és ne induljon el a felvétel, amikor épp szükség lenne rá.

Hangutasítás és letisztult dizájn: ettől is különlegesek!

A márka újabb szintet lép azzal, hogy kínálatában megjelennek a hangutasítással is működő kamerák. A MiVue™ 955W és a MiVue™ 955WD modelleket anélkül is tudod vezérelni, hogy levennéd a kezed a kormányról. Ez pedig tovább növeli a vezetés biztonságát. A Mio legújabb, magyar nyelvű menüvel ellátott modelljei azonban nemcsak minőségükkel és tudásukkal, hanem formatervezésükkel is levesznek a lábadról. Kis méretüknek, ergonomikus és letisztult formájuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek az autóba. Az pedig csak hab a tortán, hogy az első kamerát úgy tudod elhelyezni a visszapillantó tükör mögé, hogy egy pillanatra sem fog zavarni vezetés közben.

Mit tud még a MiVue 955W és MiVue 955WD?

  • Plusz egy év garancia! A 2023. december 31-ig megvásárolt készülékekre 3 év gyártói garancia jár.
  • 2.0 rekesznyílás, 140° látószög (első és hátsó kamera)
  • Hangfelvétel
  • 3 tengelyes G-szenzor
  • Integrált nagysebességű Wi-Fi
  • Gyors párosítás QR-kód segítségével & OTA frissítés
  • HUD kijelző üzemmód
  • Ingyenes sebességmérő kamera frissítések

* Használatához Smartbox III szükséges, ami külön kapható.

- bdpst24.hu

Check Also

Maximális fordulatszámon a nyár és a buli az EFOTT-on

Alig maradt már pénteki és szombati jegy az EFOTT-ra, ahol a nyár és a buli …