Három lemezkiadónak és tehetségkutatónak is nemet mondott a ValMar

Dalaik összemegtekintése átlépte a 200 milliót a legnagyobb videómegosztón, Valkusz Milán szerint jó döntést hoztak annak idején, hogy jónéhány megkeresésre nemet mondtak. 

Töretlen a sikere a ValMar-nak, azaz Valkusz Milánnak és Marics Petinek, akiknek dalai átlépték a 200 milliós összmegtekintést a legnagyobb videómegosztón. Kevesen tudják, de a csapat évekig várt az áttörő sikerre. „Rá kell, hogy gyere, hogy mi kell az itthoni piacra, de azért egyértelműen ösztönből, szerelemből, tűzből, szenvedélyből jönnek a zenék a mai napig. Az első három-négy évben, amikor zenét írtam, az egyik fele kuka volt, a többi meg épphogy a kuka mellett. Nagyon rosszul szóltak, nem voltak jók, nem is kapták fel őket” – vallotta be kendőzetlen őszinteséggel Valkusz Milán, aki azt sem tagadja, ennek ellenére a saját útjukat szerették volna járni. „Még nem volt mögöttünk a siker, de három lemezkiadónak nemet mondtunk.

Ahogy tehetségkutatóra is mondtunk nemet. Egyszerűen azt éreztük, hogy a saját utunkat szeretnénk járni, szerettük volna felépíteni azt, amiben hittünk. Ez persze nem volt könnyű, főleg a szüleinknek nem, akiknek csak annyit tudtunk mondani az elején, hogy bízzanak bennünk, írjuk a dalokat és ez majd jó lesz. Pedig az elején 4-5 évig nem volt jó zenénk. Ők mégis bíztak bennem, persze féltettek, de ez természetes szülői reflex. Nagyon jó érzés, hogy hét év után végre elértük azt, amire már a kezdetekkor is vágytunk” – tette hozzá a Sláger Reggelben az előadó.

- bdpst24.hu

Check Also

Színek, ízek, dallamok – ilyen a svéd karácsony

Ha december, akkor egyre rövidülnek a nappalok, hosszabb a sötétség ideje, nem véletlenül van akkora …