Mozikban a Cicaverzum – Már látható online a Sima Cica Flow

Megjelent a Cicaverzum betétdalának videoklipje, a Sima Cica Flow. A Miki357 által társendezett klip a bizonyíték, hogy a rap világa nem ismer fajhatárokat. A filmből kimaradt videóklipben kiderül, hogy jutott el Sima Cica a sikátorból a hírnévbe. 

„Nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült megnyernem Hundred Sinst, az ország legmenőbb beatmakerét, hogy méltó alapon mutassam be szárnyaló tehetségem. Az pedig külön öröm, hogy a szöveget Ádi barátom segített összerakni, akit ti csak Beton.Hofiként ismertek, de mi még kölyökkorunkban a grundon együtt rúgtuk a bőrt. Fantasztikus volt a közös munka, olvassuk egymás gondolatait.” – mondta el Sima Cica, a szőrös szupersztár.

Sima Cicát, a rappert egy helyi sikátorban fedezték fel, ahol éles szövegeivel és tagadhatatlan karizmájával már meghódította a kóbor macskák szívét. „Sima Cica az igazi.” – mondta Miki357, a klip társrendezője, akivel közösen jegyzik a klipet. „A hitelessége megkülönbözteti. Nem csak a macskák kilenc életéről rappel, hanem azokról az életekről, amelyeket ő maga is megélt. Szerettük volna életre kelteni Sima Cica rendkívüli történetét, aki előtt fényes jövő áll a rap világában. Ha nem lenne, ki kéne találni.” – emelte ki Miki357.

November 10-től lesz elérhető a Spotifyon a Cicaverzum film zenéinek teljes albuma, benne a Sima Cica Flow és Miu – miújság? Csobot Adéllal készült feldolgozása is.

 

A Cicaverzum főhőse a harmincéves Fáni, aki menekül a szerelemtől, hiszen ha megtetszik neki egy férfi, azonnal a halálát vizionálja. Környezete hiába próbálja összehozni valakivel, ő inkább a magányt választja, és a munkájára koncentrál. Amikor egy napon egy rejtélyes fekete Macska kezd el udvarolni neki, akinek a búgó hangját csak ő hallja, minden megváltozik. Fáni annyira a Macska hatása alá kerül, hogy azt is elhiszi, ez az igaz szerelem. A szokatlan románc egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem Fáni a manipulatív Macska miatt olyan mélyre kerül, hogy majdnem mindent elveszít, ami addig fontos volt neki. De vajon mit szól a “tündérmeséhez” a macska sármos gazdája?

Szeleczki Rozália Kemény Zsófi költő-író-slammerrel közösen írta a Cicaverzum forgatókönyvét, operatőre M. Deák Kristóf, látványtervezője Pater Sparrow, a jelmezeket Szlávik Juli tervezte, vágója Érdi Zsófi, zeneszerzője Czitrom Ádám, casting direktora Ascher Irma volt.

A Cicaverzum a Filmintézet Inkubátor Programjának támogatásával készült a Lupa Pictures produkciójában, producere Iványi Petra, koproducere az RTL Magyarország, valamint Bartók Anna, Magyar Péter, Szabó Milán és Mártonffy Zoltán.

- bdpst24.hu

Check Also

Novemberben a mozikban a Valami Amerika és a Kincsem rendezőjének új romantikus vígjátéka

Udvaros Dorottya, Lovas Rozi és Ember Márk bejelenti Herendi Gábor új filmjét. Az elmúlt harminc …