Binance: Kyrylo Khomiakovot nevezi ki Közép-Ázsia regionális vezetőjévé

  • A Binance a közép-kelet-európai régió általános igazgatóját, Kyrylo Khomiakovot nevezi ki Közép-Ázsia regionális vezetőjévé is

A Binance, a világ vezető kriptotőzsdéje bejelentette, hogy a közép-kelet-európai régió általános igazgatóját, Kyrylo Khomiakovot nevezi ki a közép-ázsiai régió regionális vezetőjévé. Mint a cég közölte, ezentúl a szakember irányítja a csapatokat ezeken a piacokon, hogy javítsa a termékeik és szolgáltatásaik színvonalát, különös hangsúlyt fektetve a vállalati növekedésre, az oktatási kezdeményezésekre, a fiat-csatornák fejlesztésére és a felhasználói élmény optimalizálására. Fontos cél, hogy megerősítse a Binance iparági vezető szerepét, felügyelje a marketingstratégiát, és elősegítse a konstruktív párbeszédet a kormányzati és állami szervekkel a közép-kelet-európai és közép-ázsiai piacokon is. 

„Kyrylo kivételes vezetői képességekről tett tanúbizonyságot, mindig felhasználóközpontú gondolkodásmóddal és kifogástalan integritással. Ezek a sokszínű és valóban egyedülálló régiók kulcsfontosságúak vállalatunk számára. Kyrylo mélyen ismeri ezeket a piacokat, fontos szerepet játszik a Binance szervezetében, és felelősséget vállalt ezekért a területekért. A kinevezés biztosítja erőforrásaink hatékony elosztását, hogy megőrizzük vezető pozíciónkat a világ ezen részén” – hangsúlyozta Richard Teng, a Binance regionális vezetője. 

Mint Kyrylo Khomiakov elmondta, a felhasználóikat tartják a legfontosabbnak a cég életében. Arra összpontosítanak, hogy helyi jelenlétet építsenek ki a közép-kelet-európai és közép-ázsiai országokban.

 „Így nyerhetjük el a bizalmat, és hozhatunk létre olyan termékeket, amelyek nap mint nap segítik felhasználóinkat. A bizalom nem egyszeri dolog, hanem csapatunk mindennapi elkötelezettségének eredménye, a stabil partnerséghez ez kulcsfontosságú. Izgalommal tölt el, hogy segíthetem az iparág terjeszkedését, és a Binance fejlődését újabb régiókban” – mondta az igazgató. 

Mielőtt a Binance-hez csatlakozott, Kyrylo Khomiakov különböző banki, fintech és kormányzati szervezetekben töltött be vezetői pozíciókat, több mint 15 éves tapasztalatot hozott magával erről a területről. A kriptotőzsde előtt az ukrán állami infrastrukturális projektek ügynökségének vezérigazgatójaként, és egy blokkláncszoftver-fejlesztő vállalat vezérigazgatójaként tevékenykedett. 2022 januárjában csatlakozott a Binance-hez, kezdetben az ukrán piacért felelt. Egy éven belül bizonyította rátermettségét a terület hatékony fejlesztésével, a globális marketingstratégiák végrehajtásával, valamint a kormányzati és állami szervekkel való erős kapcsolatok kiépítésével. Sikerére és a megszerzett értékes tapasztalatokra való tekintettel felelősségi köre kibővült, és a teljes közép-kelet-európai régióra kiterjedt. Ezentúl pedig 14 országot érintő fejlesztéseket irányít majd a térségben és Közép-Ázsiában.

- bdpst24.hu

Check Also

Feltakarás / Géczi János dekollázsai

július 19. – október 6., Műcsarnok Géczi saját interpretációja szerint neki máig a természet a …