A CYBEX új La Parisienne kollekciója a Ritz Parisben debütált

A CYBEX bemutatja a La Parisienne-t, amely stílusos tisztelgés a legnagyobb párizsi divattervezők permanens öröksége és a haute couture kultúrára gyakorolt hatása előtt. Olyan divatlegendák inspirálták az egyedülálló kollekciót, mint Coco Chanel, Christian Dior és Yves Saint Laurent. 

A La Parisienne egy kortárs ikonikus remekművekből álló kollekció, amely azoknak szól, akik még igazán értékelni tudják a sikket és a valódi nagy betűs stílust.

A kollekció fényűző esszenciája a kézműves munkában rejlik, az egyes darabok kivitelezése aprólékos, a legikonikusabb párizsi sikket megidéző módon történt. A fő dizájn egy kristályminta hat különböző típusú kővel, amely a kézzel vágott, gyönyörűen kidolgozott organza ablakokat díszíti a napkupolán.

Minden egyes kristálymotívum mögött több órás, aprólékos munka áll, hiszen ezek rögzítése is kézzel történik. A hosszúra nyúlt munkafolyamat érthető, hiszen a kiegészítőkhöz minimum 500 darab kristályt használnak fel, míg a PRIAM babakocsihoz megközelítőleg 4000 darabot. 

A La Parisienne a CYBEX Platinum PRIAM, e-PRIAM, MIOS, valamint az új luxus COŸA babakocsiból, a CLOUD T autósülésből és a PLATINUM FOOTMUFF kiegészítőből érhető el.

Martin Pos, a CYBEX alapítója így nyilatkozik a termékről: 

„Egy olyan kortárs, mégis elegáns és klasszikus, időtlen remekmű megalkotása volt a cél, ami egyfajta tisztelgés minden idők legnagyobb párizsi divattervezőinek, Coco Chanelnek, Christian Diornak és Yves Saint Laurent-nak páratlan zsenialitása előtt. A La Parisienne valójában egy óda a nőkhöz. Egy kézműves remekmű, ami azért született, hogy inspiráljon, büszkén öröklődjön anyáról lányára, ha annak eljön az ideje. Őrizzék ezt a különleges darabot egyfajta családi ékszerként mindazok, akik értékelik a magas színvonalú, elegáns és kifonomult stílust.”

További információkért látogasson el weboldalra: www.cybex-online.com

ESEMÉNY

Közvetlenül a Párizsi Divathét lezárulta után, a CYBEX La Parisienne kollekció exkluzív bemutatója apropóján, a márka egy különleges esemény házigazdája volt, amelyet a Ritz Paris luxuskörnyezete tett rendkívülivé. Az esemény meghatározó pillanatait Saskia Lawaks kapta lencsevégre. 

A La Parisienne kollekció egy óda a legnagyobb francia divattervezőkhöz, akiknek alkotásaiból inspirációt merített a márka. A kollekció olyan termékeket vonultat fel, amik közül mindegyiket a kézzel felhelyezett kristályok komplex részletessége jellemez, különleges Art-Deco mintával fűszerezve. 

A szálloda kertje egy exkluzív, állófogadásnak adott otthont. A teraszon és a Salon d’Été-ben megrendezett esemény keretében a vendégek gyönyörködhettek egy exkluzív, párizsi ihletésű újságos standban is, ami a kampány képeit jelenítette meg, továbbá a limitált lapszámú La Parisienne Journal példányait is közszemlére bocsájtotta. 

A Journal egy különleges, korlátozott példányszámú kiadvány, amelyet ennek a kollekciónak szenteltek. A kiadványt Antonio Moscogiuri, a CAP 74024 szerzője, kiadója és alapítója alkotta meg. A Journalban 3 egyedi illusztráció is található Cecilia Carlsted művésznő tollából, amelyek kiemelik a kollekció időtlen eleganciáját és stílusát.

Az állófogadást egy elegáns ebéd követte a Ritz Paris Salon d’Eté-ben.

Az esemény résztvevői között volt Adriana Lima, Alexandra Pereira, Shanina Shaik, Kelly Piquet, Sarah Harris, Paola Alberdi, Julia Restoin Roitfeld, Susie Lau, Veronika Heilbrunner, Beatrice Valli, Erika Boldrin, Bettina Looney, Alexia Niedzielski, Monica Ainley és Maria de la Orden. 

- bdpst24.hu

Check Also

Tündöklő fények és mikulásvirág

Ötletek adventi dekorációhoz Elérkezett az adventi időszak, ami mindig a meghittségről és a kellemes, nyugodt …