Brasch Bence 12 év után újra megpróbálta lenyűgözni Oroszlán Szonját

  • A Csillag születik után most a Valami Amerika Zénójaként állt színpadra, hogy a sorozatbeli Galaxis tehetségkutatóban éppúgy bizonyítsa rátermettségét Oroszlán Szonjának, mint akkor, amikor versenyzőként próbált szerencsét a Csillag születikben. 

Különleges élmény volt a forgatás a Valami Amerika című sorozat Zénójának, Brasch Bencének, hiszen 12 év után újra Oroszlán Szonja előtt léphetett fel egy tehetségkutató színpadára. Egy különbség volt csupán: ezúttal a Csillag Születik helyett a Valami Amerika Galaxisában mérettette meg magát. „Merítettem abból, hogy én már szerepeltem tehetségkutatóban.

A karakterem, Zénó, részt vesz egy tehetségkutatón a sorozatban. Ez egy óriási flashback volt nekem. Nagyon nagy élmény volt, hogy 12 évvel később forgathatok egy olyan környezetben, egy olyan dologban, amit nagyon szeretek. Az egy plusz különlegesség, hogy Oroszlán Szonja akkor is zsűritag volt (a Csillag Születikben) és ugyanott ült, ahol most a sorozatban, szintén zsűriként. Ez egy nagyon érdekes együttállás” – mondta Brasch Bence, aki mellett Ember Márk azt is elárulta, hogy miért tartott Csuja Imrétől.

A teljes interjú a https://rtl.hu/valami-amerika/2023/10/17/ember-mark-sorozat-csuja-imre-felelem-brasch-bence-csillag-szuletik-nosztalgia linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

17 – A Wellhello tinikorunk legszebb élményeit eleveníti fel új számában

A “17” visszarepít Fluor és Diaz tinédzser éveibe, és a kamaszkor legszebb / legtipikebb emlékeit …