ÉRKEZIK A FORRADALOM SZILVESZTERE

A Volker Kutscher regényén alapuló neo-noir sorozat 4. évadával tér vissza az Epic Drama műsorára. Újabb 12 epizódon keresztül követhetjük végig a weimari köztársaság Berlinjét, és annak lakosait, akik a nyomasztó politikai válsághelyzet elől táncba és mulatozásba menekülnek. A számos nemzetközi díjjal jutalmazott sorozat október 14-étől szombatonként 21 órakor kerül képernyőre.

Gereon Rath felügyelő (Volker Bruch) és Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries) az események sűrűjébe kerülve próbálnak egy gyilkosságsorozatot felgöngyölíteni, miközben megannyi mellékszál is kibontakozik, amelyek egyre csak több kérdést vetnek fel. Korrupció, zsarolás, csempészet, pornográfia, prostitúció és a háttérben meghúzódó politikai játszmák fonódnak össze, miközben a főszereplők közti romantikus szál még tovább bonyolódik.

Berlin, 1930. szilveszter / 1931. újév:

Az emberek bárokban iszogatnak és táncolnak, miközben a gyártulajdonos Nyssen köszöntőt mond a politikai élet nagykutyáira és a német hadseregre (Reichswehr) – a világ meghódításáról álmodik. Mindeközben véres harc dúl a város fölötti uralomért, az SA fokozódó brutalitással fitogtatja hatalmát, hadat üzen az SS-nek.

Főhősünk, Gereon Rath mindezek tűzvonalába került. Élete veszélyben forog amióta megpróbálja kiszabadítani az újságíró Katelbach-ot és a bátor Behnke asszonyt, és legfontosabb szövetségese, Charlotte Ritter bizalmát is elveszti. Az a pont, amikor Charlotte és testvére szembesül a „Fehér kéz” machinációival, az mindkettőjük életét megváltoztatja.

Babilon Berlin 4. évad

- bdpst24.hu

Check Also

Nagy nevekkel rukkolt elő a SZIN

Megérkeztek az első sztárnevek a 2024-es nyárzáró fesztiválra. A Szegedi Ifjúsági Napokat, azaz a Coca-Cola …