Még közelebb hozta otthonunkhoz a drogériát a Rossmann

  • Már közel 7000 átvételi pontra kérhetjük rendelésünket az Online Drogériából

A klasszikus átvételi módok mellett már csomagautomatákból is átvehetők a Rossmann Online Drogériában leadott rendelések. Az átvételi pontok száma országszerte rövid idő alatt 2500-ról 6800-ra nőtt.

Az online rendelések népszerűségének növekedésére reagálva drasztikusan megnövelte csomagátvételi pontjait az utóbbi időben a Rossmann, a hazai drogériák között egyedülálló módon pedig a rendelések már csomagautomatákba is kérhetők. A korábbiak mellé olyan szolgáltatókat vontak be, mint a Foxpost és az Easybox automaták, MPL csomagautomaták, a GLS csomagpontok és csomagautomaták, a korábbi 2500-ról 6800-ra növelve ezzel a választható átvételi pontokat országszerte.

A Rossmann korábban is nagy hangsúlyt fektetett az Online Drogéra házhozszállítási módjainak fejlesztésére: a vásárlók kényelmét szolgálva régóta elérhető az üzletben történő átvétel, a külső futárszolgálatok mellett pedig – melyek közé nemrég került be a vásárlók körében mért népszerűsége okán a GLS is – a Rossmann saját futárflottával is dolgozik, mellyel a fővárosban és az agglomeráció 45 településén akár 5 órán belül ott vannak a házhoz rendelt csomaggal.

„Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált az online vásárlás a drogériaszektorban is, mi pedig a különböző fejlesztéseinkkel azon dolgozunk, hogy lépést tudjunk tartani ezzel a trenddel és a fogyasztói igényeket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Bár a házhozszállítás töretlenül népszerű, mindenképp szükségesnek láttuk a csomagátvételi pontok számának növelését és a csomagautomatákból történő átvétel lehetőségének bevezetését is, hiszen ezt is egyre többen preferálják a kényelem és a tervezhetőség miatt” – fejtette ki Fürjes Ádám, a Rossmann webshop vezetője.

A Rossmann Online Drogériában leadott rendelésekért tehát mostantól garantáltan nem kell messzire menni, akkor sem, ha útközben, esetleg munkából hazafelé kapnánk fel valahol. Az átvételi pontok budapesti terjeszkedéséről látványos animáció is készült, a pontos lokációkról és valamennyi átvételi módról a Rossmann oldalán tájékozódhatunk részletesen: https://shop.rossmann.hu/szallitas-es-fizetes

- bdpst24.hu

Check Also

Kardiometeorológia: új tudományterület a Semmelweisen

A cukorbetegek, az 55 évnél idősebbek és a férfiak a legérzékenyebbek a szív- és érrendszeri …