Erősíti magyarországi jelenlétét a Hoover

  • A háztartási gép gyártó mosó- és szárítógépei is elérhetők már itthon

Az ősz elejétől bővítette magyarországi termékportfolióját a Hoover. A márka számos mosógépe – a felül- és elöltöltős modellek egyaránt -, mosó-szárítógépe és szárítógépe is megvásárolható itthon, azt követően, hogy ezek közül több is szerepelt szeptember elején, a kontinens legjelentősebb technológiai kiállításán, a berlini IFA-n. A Hoover ezt megelőzően csak a padlóápolás szegmensben volt jelen a magyar piacon.  

„A termékkínálat bővítése fontos része annak a folyamatnak, amelynek célja, hogy növeljük a Candy Hoover Hungary Kft. hazai piaci jelenlétét és súlyát. A Hoover termékek megítélése nagyon jó itthon, így logikus döntés volt a portfolió ilyen irányú fejlesztése. Úgy hiszem ezt a kiváló vásárlói véleményt tudjuk még erősíteni és megtámogatni a márka mögött húzódó értékrendszerrel, amelynek egyértelmű célja, hogy a fogyasztóink otthonukról való gondoskodáshoz minőségi és hatékony megoldásokat biztosítsunk az innovatív technológiáink által, mint például az energiatakarékos Eco Power inverter motor vagy a kimagasló higiéniát biztosító Allergy Care ciklus” – fejtette ki Rózsa Márton, a vállalat ügyvezető igazgatója.

Az újdonságok a H-WASH és H-DRY 300-as és 500-as termékcsaládjának tagjai, amelyek döntően A és B energiaosztály besorolásúak. Az 500-as modellekben például már elérhető az az exkluzív, az IFA kiállításon is bemutatott Scan to Care funkció, amely révén a készülék a hOn App-on keresztül, a ruhák címkéjének lefotózása után javaslatot tesz a megfelelő mosási programra. Mindez a hatékony, a környezetet legkevésbé terhelő működés mellett azt is segíti, hogy a lehető legtovább megóvjuk kedvenc ruhadarabjainkat. Emellett a márkához köthető a Power Care rendszer is, amely közvetlenül a dob belsejébe fecskendezi a mosószer és a víz keverékét, így a korábbiakhoz képest jelentősen jobb tisztítóhatást tud elérni a mosógép alacsonyabb hőfok mellett is.

A Hoover mosógépek egyik különlegessége az Allergy Care mosási program is, amely lehetővé teszi a ruhaneműk lehető leghigiénikusabb mosását és fertőtlenítését. A készülék ilyenkor több, mint 20 percig 60°C-on tartja a hőmérsékletet, így el tudja távolítani a pollent, poratkákat, baktériumokat és egyéb allergéneket. Ez a program rendkívül hasznos az allergiában szenvedők és a kisgyermekes családok számára.

A Hoover nagy háztartási gép újdonságai itthon az Euronics üzleteiben, illetve webshopjában érhetők el.

- bdpst24.hu

Check Also

KARÁCSONY LIPCSÉBEN – 1723 – A NEMZETI FILHARMONIKUSOK ÜNNEPI HANGVERSENYE

2023. december 23. szombat 19.30 Müpa Zenei időutazás: karácsony Lipcsében, háromszáz évvel ezelőtt. De miért …