Így bulizik együtt Sheldon Cooper a Jóbarátokkal

  • Rendhagyó születésnapi parti a Comedy Central csatornáján

Október a fékevesztett ünneplés hónapja, legalábbis a magyarországi Comedy Central számára, amely 15. születésnapját ünnepli. A jeles alkalomból pedig a műsoron lévő legnépszerűbb sorozatok karakterei is felköszöntötték az otthonukként szolgáló humorcsatornát. A meglepetésvideó többek közt a Family Guy, az Agymenők, a Jóbarátok és a South Park figuráit tereli egy közös házibuliba.

Mivel is lehetne méltóbb módon megünnepelni a Comedy Central magyarországi csatornáját, mint egy hatalmas crossover-epizóddal? A 15. évfordulón ugyanis mindenki tiszteletét tette, aki valaha a humoradó berkeiben kiteljesedett, így nem maradhatott ki Peter Griffin és családja, a legszerethetőbb tudóscsapat, a New York-i jóbarátok, valamint a szókimondó, coloradói örök negyedikesek sem. A fergeteges összejövetelt a Comedy Central háromperces videója foglalja össze, amely a népszerű sorozatok rövid pillanataiból állított össze önálló narratívát.

A szülinapi mash-up videó az alábbi linken megtekinthető.

Az ünneplésből a csatorna természetesen nem akarja kihagyni a rajongókat sem. A Comedy Central Facebook-oldalán, az október 9-i héten címadóverseny indul a videó alapján: a legkreatívabbnak pedig értékes ajándékcsomag ütheti a markát.

A Comedy Central október 29-ig izgalmas és sokszínű születésnapi kavalkáddal ünnepli meg 15. születésnapját, beleértve ikonikus hangjait, előadóit, nevettetőit és alkotóit, minden hétre új izgalmakat tartogatva. Nemrég debütált a humorcsatorna szülinapi dalvideója, amelyben olyan híres színészek, szinkronhangok vagy humoristák működtek közre, mint Lengyel Tamás, Kerekes József, Vándor Éva, Kovács András Péter, Ráskó Eszter, Mogács Dániel vagy Janklovics Péter.

További információk az újabb aktivitásokról a Comedy Central szülinapi oldalán.

- bdpst24.hu

Check Also

Legújabb lemezét mutatja be Budapesten James Arthur

Say You Won’t Let Go című slágere másfél milliárd feletti megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztó …