Bemutatjuk a Lush 2023-as adventi kalendáriumait!

Kezdődhet a visszaszámlálás?

Indítsd be az ünnepi szezont mesés adventi kalendáriumainkkal!

Válassz kultklasszikus LUSH adventi kalendáriumunk és az új Christmas Buds fürdőkalendárium közül! Mindkettő 25 ünnepi csodát tartalmaz, köztük exkluzív retró termékekkel, méghozzá gyönyörű, limitált kiadású dobozokba csomagolva. Előkarácsonyi ajándéknak is tökéletesek!

A kalendáriumokat megtalálod üzleteinkbenwebshopunkon és a Lush applikáción is!

Kezdődjön az ünnepi szezon!
Hangolódj az idei karácsonyra huszonöt olyan válogatott termékkel amelyek minden nap örömmel ajándékoznak meg – fürdéshez, testápoláshoz, zuhanyzáshoz és illatosításhoz is!

Idén az összejövetelek és a szórakozás örömteli, energikus és vibráló érzését szeretnénk ünnepelni. A dobozt a londoni székhelyű Intoart stúdió művésze, Andre Williams terveze, amely stúdió kifejezetten tanulási nehézségekkel küzdő emberek számára jött létre. Andre adventi naptárának dizájnjában 23 különböző nyelven jelenik meg a „celebrate” azaz „ünnepelj” szó.

„Ez a doboz egy hatalmas buli. Táncoló lábak, ringó testek, bugizás és ünneplés. Egy jó élmény mindenkinek”.
-Andre Williams, Intoart
Ez a doboz örökre tökéletes otthont nyújthat a Lush-os kincseidnek!
A kádfürdőzés szerelmeseinek
Christmas Buds adventi kalendárium
56 990 Ft / db
Ez az igazán interaktív adventi kalendárium 25 kádfürdős különlegességet tartalmaz, amelyek az egész család számára ünnepi hangulatot teremtenek! A Christmas Buds adventi kalendáriumban Lush klasszikusokat, ünnepi exkluzív termékeket és visszatérő retró kedvenceket is találsz, mint például a Chocolate Santa fürdőbomba, a Snow Angel szilárd fürdőolaj és a Snowman habfürdő.

„A csomagolást a gyermekkori babaházas játékok emléke és a Mikulás műhelyéről alkotott elképzeléseim ihlették. Csodálatos lenne, ha valaki megtartaná a dobozt, és babaházként vagy játszóházként használná sok-sok karácsonyon át, így fejlesztve az újabb és újabb generációk képzelőerejét. 

A kalendárium dizájnjában az évek során megformált ‘Christmas Buds’ karakterek köszönnek vissza, amelyeket az éles szeműek egészen biztosan kiszúrnak korábbi ajándékcsomagokon és kendőcsomagolásokon. A csapatban néhány új karakter is helyet kapott, amelyek termék formájában is megjelennek, ilyen például a Lump of Coal, a Groovy Fairy és a Penguin.”

– Rachel Norden, a Lush vezető ajándéktervezője

- bdpst24.hu

Check Also

Még hiányzik az a kis extra, amit az egészségért tehetnénk

Mindössze a magyarok fele szed rendszeresen vitaminokat, és még ennél is kevesebben sportolnak. Bár időszakosan …