A város arcai – Portrék és történetek

Keressük a háttérben tevékenykedő, elismerésre méltó embereket! Az idei Adventen a debreceni közösségek mögött álló embereké lesz a főszerep a belvárosi épületfestésen: azoknak a Debrecenhez kötődő személyeknek a fotóiból és történeteiből készül válogatás, akik a környezetünkben munkálkodnak, és talán nem is sejtik, milyen nagy hatással vannak az életünkre, mindennapjainkra.

Olyan egyéniségeket keresünk, akik valamilyen módon hatottak ránk, és előre mozdították az életünket, akiken keresztül meg tudjuk élni a közösséghez tartozást, és akik meghatározzák azt az eseményt vagy környezetet, mely összefog minket.

Keressük a tanító nénit, a szotyi árust, a buszsofőrt, a professzort és mindenkit, aki meghatározta Önt és meghatározza a közösségünket.  

Önnek is eszébe jutott valaki? Van egy kedves története? A jelölt személyt és a hozzá kapcsolódó személyes történetet vagy indoklást a sajto@fonixinfo.hu e-mail címre vagy a www.facebook.com/debreceniadvent oldalra küldött privát üzenetben kérjük elküldeni november 3-áig.

- bdpst24.hu

Check Also

K&H a Gamervilág Bankja

A K&H, Az év legjobb digitális bankja, minden számlanyitás után Riot pontokat ad a League …