Szakolcán kapott ki a Kassa

Egy gól döntött Szakolcán! A szlovák labdarúgó liga 10. fordulójában az újonc Kassa a Szakolca vendége volt. A Kassa az egy fordulóval ezelőtt, a Podbrezova ellen pályára lépő kezdőhöz képest három ponton módosult: Kira visszakerült a kapuba Putnocky helyére, Gallovic Jakubeket, míg Liener Qosét váltotta  kezdőben.

Kiegyenlített játékkal kezdődött az összecsapás, a hazaiak elképzeléseiben azonban már az elején több volt a kreativitás. Már a találkozó elején próbára tették a vendégek védelmét. Ez a fajta hozzáállás góllá érett a 25. percben, amikor Smekal volt eredményes. Akkor még nem lehetett sejteni, hogy ez a találkozó egyetlen gólja. A folytatásban és a fordulást követően mindkét oldalon frissítették a sorokat, de sem egyik, sem pedig a másik oldalon nem zördült meg a háló.

A Kassa így elszenvedte zsinórban ötödik vereségét a bajnokságban, pedig a sárga-kékek háza táján azt tervezték, hogy a rossz sorozatot a válogatott meccsek miatti szünet előtt lezárják. Nem így történt, a Kassa a tabella 10. helyéről várja a folytatást.

Niké Liga, 10. forduló

Szakolca-Kassa 1-0 (1-0)

Szakolca: Junas – Krčík, Ranko, Podhorín, Rudzan – Mášik (70. Černek), Nagy – Gaži (87. Morong), Vlasko, Yao – Smékal (67. Špehar). Tréner: Pavol Majerník.

Kassa: Kira – Fabiš, Greššák, Šindelář, Mizerák – Gallovič, Golikov (41. Sovič) – Tidjani (41. Vasiľ), Faško, Liener (41. Turčák, 75. Petrák) – Lačný (67. Sagna). Tréner: Anton Šoltis.

Fotó: fckosice.sk

- bdpst24.hu

Check Also

Kádár-kocka-kiállítás a Skanzenben

A KOCKAHÁZ. LAKÓHÁZ, ÉLETFORMA ÉS ANNAK REPREZENTÁCIÓJA A KÁDÁR-KORBAN címmel nyílt kiállítás június 21-én a …