Őszi termelői piacok izei, illatai a Kiflinél

Vidéki termelői piacok őszi hangulatát idéző választékkal várja vásárlóit a Kifli.hu. A hideg, esős korahajnali piacozások helyett a Kifli a kényelmet és a garanciát kínálja, a vásárlók otthonának kényelmébe szállítja a vidéki Magyarország ízeit és a termékekre teljes elégedettségi garanciát vállal. 

A Kifli.hu célja már közel négy éve ugyanaz: megteremteni a lehetőséget arra, hogy a hazai gazdák termékei eljuthassanak a vásárlókhoz. A raktár már a kora hajnali óráktól fogadja a beszállítók friss áruit, amik így akár már a betakarítástól számított 12 órán belül a vásárló asztalán lehetnek. A cég ezzel garantálja a frissességet, amire garanciát is vállal. 

Büszkék vagyunk arra, hogy sok kistermelő termékeit is árusítjuk és segítünk nekik a termékeik népszerűsítésében. Azért teremtettük meg a Kifli piacot, hogy ezek a termékek egy helyen, egyszerűen megtalálhatóak legyenek azok számára, akik a városi élet mellett sem szeretnének lemondani a hazai kézműves ízekről. Legyen szó termelői zöldségről-gyümölcsről, kézműves sajtokról, mézről vagy lekvárról, nálunk valóban a piacon érezheted magad, és gyorsan egy helyről beszerezhető minden finom falat. Megbízható hazai beszállítóinkkal a jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy ezt a termékkört még inkább a vásárlók igényeinek megfelelően bővítsük, nyitottak vagyunk a javaslatokra “- mondta el Szalma Rita, a Kifli.hu kereskedelmi igazgatója.

Akinek elsősorban a zöldség-gyümölcs jut eszébe a termelői piac hallatán, az biztosan elégedett lesz a választék láttán. A vitaminokban gazdag, salátának és pürének is felhasználható kápia paprikától a grillezésre is kiválóan alkalmas Hokkaidó tökön át a prémium és bio almákig az őszi szezon minden íze megtalálható a kínálatban. 

A sajtok választéka is figyelemre méltó. Megtalálható benne az Etyeki Hófehér Camembert, ami a 2019-es World Cheese Awards Supergold nyertes sajtja, a 260 fős nemzetközi zsűri közel 4000 sajt közül a világ 84 legjobb sajtja közé választotta. Ugyanezen versenyen a sajt megkapta a Közép- és Kelet-Európa legjobb sajtjának járó különdíjat is. A versenyen bronzérmet szerzett Ifjonc Érlelt félkemény kecskesajt is a rendkívül széles tejtermék-választék része. 

A hentes termékek virtuális pultjának érdekessége az Iványi kukoricás csirkecomb, aminek sárgás árnyalata a kiváló minőségű takarmányozásnak köszönhető, mely nagy százalékban tartalmaz hazai szemes gabonát. Ennek a takarmányozásnak köszönhetően minőségi, ízletes, baromfi húst kapunk, ami számtalan módon elkészíthető. 

A piac éjjel-nappal nyitva tart, hiszen a Kilfi.hu oldala mindig elérhető, és a bevásárlás akár már 90 percen belül meg is érkezik. 

 A termelői piac választéka elérhető itt: https://www.kifli.hu/targy/elmenypiacozas-a-kiflivel

- bdpst24.hu

Check Also

JÚLIUS 21-ÉN VASÁRNAP RENDEZIK MEG A 42. LIDL BALATON-ÁTÚSZÁST!

A HungaroMet siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján – a Balatoni Vízirendészeti rendőrkapitány egyetértésével – a szervezőbizottság úgy …