A Hold a lélek tükre

  • Ismerjük meg és használjuk ki a Hold tiszta energiáit

Senki sem vitatja, hogy a Hold erőteljes árapályhatást gyakorol bolygónk vizeire, azt azonban kevesebben tudják, hogy az emberekre is hatással lehet, hiszen akár személyiségjegyeink alakulásában is szerepet játszhat. Az asztrológia szerint, a Nap és a Hold kapcsolata a férfi és a nő kapcsolatát szimbolizálja, a Nap a férfiak teremtő erejét, míg a Hold a nők befogadó képességét jelképezi, amelyből fakadóan, a Hold hatalmas spirituális hatást gyakorolhat a nőkre mindennapjaik során. Az AVON szakértői a Hold misztikus hatásainak világába kalauzolnak el bennünket, így segíthetnek jobban megérteni önmagunkat, hogy mindennapjaink jó hangulatban telhessenek és a legjobb formánkban tündökölhessünk.

Az asztrológia világában a Holdra, mint a lélek tükrére tekintenek. Mindannyian a Hold egy adott fázisában látjuk meg a napvilágot és természetünk egy részét ezen fázis minőségein keresztül fejezzük ki, vagyis a születésünkkor aktuális holdfázis befolyásolja személyiségjegyeink alakulását. Például azok, akik a holdsarló idején jöttek a világra, gyakran új irányzatok kezdeményezői, a telihold idején születettek a reflektorfénybe vágynak, míg a balzsamoshold típusú emberek egy olyan jövő magjait hintik el, melyet talán sohasem láthatnak. Megismerve születésünk holdfázisát, észrevehetjük, hogy minden hónapban, amikor a Hold eléri ezt a fázist, életünk általában véve könnyebben folyik. Amikor pedig a holdfázis a születési holdfázisunkkal szemben áll, feszültségek keletkezhetnek mindennapjaink során.

A nyolc holdfázis személyiségtípusai.

  1. Holdsarló: A holdsarló fázisban születettek, valószínűleg nagyon tettre kész személyiségek, mégis gyakran küzdenek önbizalomhiánnyal. A vágy, hogy új feladatokba vessék magunkat, sokszor a múltjuk elől való menekülést segíti, mégis van, hogy tudat alatt eluralkodnak rajtunk korai élettapasztalataik nehéz terhei.
  2. Első negyed: Az ebben a fázisban születettek gyakran csak akkor érzik magukat motiváltnak és elégedettnek, ha valamilyen vezetői vagy fizikailag megterhelő munkát végeznek. Inkább az alapok megteremtői, mintsem álmodozó típusok, a biztos jövő érdekében szilárd alapokat építenek, az újabb, fejlettebb módszereket részesítik előnyben.
  3. Púpos Hold: A púpos Hold idején születetteknek nagyon fontos a személyes fejlődésük, szükségét érzik annak, hogy munkájuk során valamilyen tekintélyes és becses dologgal gazdagítsák a társadalmat. Létfontosságú számukra, hogy világos célokat tűzzenek ki maguknak az életükben, éles elméjük mindig valamilyen jelentős ügy körül forog.
  4. Telihold: Mindenki, aki teliholdkor, vagy az azt követő 3 napban született, telihold típus. Nekik szükségük van arra, hogy a figyelem középpontjában legyenek, hogy elismerjék érdemeiket, és lássák, hogy hatással vannak a külvilágra. Mindig elfogulatlanul és világosan látják a személyes és közösségi tényezők közötti kapcsolatokat.
  5. Elhintő Hold: Az elhintő Hold fázis idején születettek könnyen képesek a megtanult és megtapasztalt dolgokat átültetni a gyakorlatba, és örömmel ismerik el és támogatják mások érdemeit és munkáját is. Előszeretettel népszerűsítenek bármit, amiben értékre lelnek, amiben hisznek.
  6. Utolsó negyed: Ezen fázis gyermekeinek fontos, hogy világnézeteik áthassák mindennapjaikat. Személyes és társasági kapcsolataikban hajlamosak saját nézőpontjukhoz és szabályaikhoz makacsul ragaszkodni, azonban képesek elhivatottan dolgozni egy talán még nem is látható jövőért.
  7. Balzsamos: Azok, akik az újholdat megelőző három és fél napban születtek, balzsamos típusok, akik szinte prófétai jövőbelátó képességgel rendelkeznek. Megérzéseik a legtöbb esetben beteljesednek, érzelmeik meglehetősen mélyek, intuitív képességeik kiválóak.
  8. Új- vagy Fekete Hold: Az újholdkor születettek általában elfogultak másokkal és a társadalommal szemben, impulzív, érzelmes személyiségek. Sokszor nehezen különböztetik meg az álmokat és a valóságot, gyakran nem tudják felmérni az emberek valódi személyiségét. Kezdeményező szelleműként hatással vannak az emberekre, szeretik az új kezdeteket és a rossz dolgokat könnyen maguk mögött hagyják.

A Hold azonban nem csak születésünkkor tesz ránk mély benyomást, hanem akár mindennapjaink során is befolyásolhatja energiaszintünket, hangulatunkat, sikereinket. A Hold folyamatosan változó fázisai különböző energiákkal töltenek fel, amelyek legoptimálisabb kihasználásához érdemes lehet figyelembe vennünk változásait mindennapi tevékenységeink során. Ha a Hold fázisai szerint élünk, kiegyensúlyozottabbak lehetünk és könnyebben vehetjük az elénk gördülő akadályokat, a napi feladatainkat. Az újhold az indítás energiáját hordozza magában, ilyenkor a legérdemesebb újdonságokba kezdenünk, új szokásokat bevezetnünk, új tanfolyamot elkezdenünk, vagy akár egy új vállalkozást indítanunk. A növekvő holdfázisokban minden gyarapszik, minden beépül. Ilyenkor lehet érdemes vitaminkúrát vagy extra bőrápolási rutint végezni, hiszen ilyenkor épülnek be legjobban a tápanyagok, hatóanyagok szervezetünkbe. Teliholdkor az ünneplésé a főszerep, ez az időszak a nőiesség kiteljesedése, ezért ilyenkor fordítsunk magunkra időt, szórakozzunk, pihenjünk, vagy csináljunk olyan dolgokat, amelyeket a legjobban szeretünk.  A csökkenő holdfázisok pedig az elengedésről, a lezárásról szólnak. Ez az időszak a legjobb a böjtre, a méregtelenítésre, vagy akár gardróbunk szelektálására.

A Hold által közvetített tiszta női energiákat kihasználva eredményesebbé és nyugodtabbá tehetjük napjainkat. A Hold energiáit magukban hordozó ásványokkal, művészeti alkotásokkal, vagy akár különleges illatokkal pedig még jobban felerősíthetjük pozitív hatásait. A Hold inspirálta és csak a telihold misztikus fényében virágzó, csábító és exkluzív holdvirág, a Belle de Nuit aromáját magában hordozó Avon Far Away Beyond The Moon parfüm pontosan ezt az energiát kölcsönözheti nekünk nap mint nap. A Hold energiáiból táplálkozva, a parfüm viselője az éjszaka királynőjének érezheti magát. Első illatolásra a vadcseresznye gyümölcsös, lédús illatát érezhe

tjük, amelyet nagyon intenzív virágos illat követ, majd szantálfa egészít ki, így kölcsönözve erőt és önbizalmat mindannyiunknak.

www.avon.hu 

Az anyaghoz kapcsolódó termékek:

  • Avon Far Away Beyond The Moon parfüm 4999 Ft

https://hu.avon-brochure.com/c10_hu_2023/

- bdpst24.hu

Check Also

Megállapodást kötött az Országos Onkológiai Intézet és az MSD

Gyorsabb és hatékonyabb kezelések:  Az Országos Onkológiai Intézet (OOI) és az MSD Pharma Hungary Kft. …