Minden harmadik magyar autós a minőségi kávét keresi a benzinkutakon

A hazai autóvezetők 35 százalékának fontos, hogy minőségi kávét igyon, mikor megáll a benzinkútnál, derül ki az ORLEN autósok körében végzett felméréséből. A kávé világnapja alkalmából közzétett eredmények alapján a magyarok harmada szívesebben tankol olyan töltőállomáson, amely megfelelő színvonalú étkezési lehetőségeket nyújtó kávézóval is rendelkezik. 

Az autósok általában több szempontot is figyelembe vesznek, amikor arról döntenek, hol álljanak meg tankolni: az ár mellett nagyon fontos például az üzemanyag minősége, de az ORLEN hazai kutatása alapján meghatározó tényező a kávé minősége is. A magyar autósok több mint harmada (36%) fontosnak tartja, hogy színvonalas kávézó is várja a benzinkutakon. A hazai járművezetők egy jelentős hányada számára a tankolás után elfogyasztott kávé tehát alapelvárás – nem csak a kávé világnapján. A kutatás szerint minden harmadik autóvezető (35%) a kúton kapható kávé minőségét is figyelembe veszi, mielőtt behajtana egy töltőállomásra. 

A hazai autósokhoz hasonlóan az ORLEN számára is kiemelten fontos a minőségi kávé, a vállalat éppen ezért 2023 júliusában hazánkban is megnyitotta első Stop Cafe kávézóját. Azóta már az M1-es, M3-as és M7-es autópályák mellett is elérhető a Stop Cafe Európa-szerte népszerű étel- és italkínálata, amely minőségi, Fair-Trade® kávékkal teljes. A kizárólag az ORLEN számára megalkotott keverékek között megtalálható egy kiváló minőségű Arabicából készült bio kávé és egy ízletes Espresso keverék, amelyben az Arabica és a Robusta is megjelenik. Idén és 2024. első felében az ORLEN folyamatosan építi ki a Stop Cafe koncepciót a magyarországi kutakon, így az autósok egyre több helyszínen találkozhatnak majd a különleges kávé- és szendvicskínálattal. 

www.orlen.hu

https://www.facebook.com/ORLENMagyarorszag/

- bdpst24.hu

Check Also

KARÁCSONY LIPCSÉBEN – 1723 – A NEMZETI FILHARMONIKUSOK ÜNNEPI HANGVERSENYE

2023. december 23. szombat 19.30 Müpa Zenei időutazás: karácsony Lipcsében, háromszáz évvel ezelőtt. De miért …