Az A.I. innováció után újra nagyot dob a HELL

  • energiaitalgyártótól még nem látott termék érkezik a piacra 

Hazánk egyik leginnovatívabb nem-alkoholos italgyártója még október folyamán új terméket vezet be a piacra. A koffeinmentes HELL hazánk legkedveltebb energiaitalának*, a HELL Classicnak az ízét hozza el, koffein nélkül. A HELL Caffeine Free-ben a márkától már megszokott 5 fajta B-vitamin, a tartósítószer-mentesség és a végtelenszer újrahasznosítható aludoboz csomagolás változatlan – ám a HELL termékcsaládban egyedülálló módon – fogyasztása nem jár koffeinbevitellel.

A HELL ENERGY a világ egyik leggyorsabban fejlődő FMCG márkája, mely jelenleg közel 60 országban kapható, és Magyarország mellett számos országban piacvezető. A 2006-ban született, 100 százalékban magyar brand sikerének titka a kiváló minőség, a jó ár-érték arány, és a fogyasztói elvárásokra való gyors reagálás képessége.

Nagy klasszikusok és szezonális termékek egyaránt megtalálhatók a jelenleg 14 variációból álló HELL ENERGY portfólióban. Ahogy egy piacvezető gyártótól** elvárható, a HELL folyamatosan fejleszti a kategóriát, és ezt kimagasló módon teszi, figyelemreméltó innovációs hajlandósággal és képességgel. Legutóbb július elején lepte meg a piacot és a fogyasztóit; óriási érdeklődés övezte a világ első teljes egészében mesterséges intelligencia által, a HELL-lel közösen kifejlesztett energiaitalát, a HELL A.I. bevezetését. Ami viszont állandó volt az elmúlt közel 20 év termékpalettáján, az a HELL zászlóshajója, a HELL ENERGY Classic, és annak harmonikus, közkedvelt tuttifrutti íze.

„A széles ízválaszték ellenére, a magyar és a nemzetközi piacokon egyaránt, a fogyasztók több mint fele a klasszikus tuttifruttiíz mellett teszi le a voksát***. Vannak azonban olyanok, akik hiába szeretik a tuttifrutti ízvilágot, a koffeintartalom miatt mégsem választhatják az energiaitalokat, de azoknak is szerettünk volna megoldást kínálni, akik például az esti órákban már nem szeretnének koffeint fogyasztani, éjszakai bagoly energiaital-rajongók, vagy egyébként nem energiaital-fogyasztók, de érdeklődnek az különlegességek iránt. Többek között ezek az okok is ösztönöztek minket arra, hogy kifejlesszünk egy olyan terméket, mely ízvilágában, fogyasztási élményben megőrzi mindazt, ami miatt a HELL Classic a kedvenc tuttifruttiízű energiaital Magyarországon****, csak éppen koffeinmentesen.” – mondta el a koffeinmentes HELL bevezetéséről Vecsei Márton, a HELL ENERGY senior brand managere.

A HELL ENERGY márka történetének első koffeinmentes, figyelemfelkeltő arculatú itala, a HELL Caffeine Free már októberben kapható lesz a kereskedelmi egységek polcain.

* A NielsenIQ piackutató 2023-as első féléves adatai alapján a teljes hazai kiskereskedelemben – beleértve a dohányboltokat és a benzinkutakat is – értékesített darabszám alapján. A kiskereskedelmi index nem terjed ki a vendéglátóipari egységek forgalmára.

** A NielsenIQ piackutató 2023-as első féléves adatai alapján a teljes hazai kiskereskedelemben – beleértve a dohányboltokat és a benzinkutakat is – értékesített darabszám alapján. A kiskereskedelmi index nem terjed ki a vendéglátóipari egységek forgalmára.

*** A NielsenIQ piackutató 2023-as első féléves adatai alapján a teljes hazai kiskereskedelemben – beleértve a dohányboltokat és a benzinkutakat is – értékesített darabszám alapján. A kiskereskedelmi index nem terjed ki a vendéglátóipari egységek forgalmára.
**** A NielsenIQ piackutató 2023-as első féléves adatai alapján a teljes hazai kiskereskedelemben – beleértve a dohányboltokat és a benzinkutakat is – értékesített darabszám alapján. A kiskereskedelmi index nem terjed ki a vendéglátóipari egységek forgalmára

- bdpst24.hu

Check Also

Így mobiloznak a magyarok nyáron a Balatonnál

A csúcsszezon az csúcsszezon, a Balaton-átúszás még dob egyet rajta Ahogy nyáron az M7-es autópályán …