A Kifli a müncheni Oktoberfest hangulatát viszi házhoz

Az Oktoberfest hivatalosan szeptember 16-án, szombaton kezdődik Münchenben, és október 3-ig, keddig tart. A Kifli.hu online szupermarket tematikus kínálatának köszönhetően most bárki az otthona kényelméből élheti át a sör ünnepének hangulatát.

A Kifli külön erre az időszakra olyan újdonságokat kínál, mint az Erdinger búzasör, amelyet konkrétan az idei Oktoberfestre főztek, vagy a díszdobozos Erdinger válogatás, amiben a Hefe, Dunken, Helles sörök mellett egy alkoholmentes variáció és egy gyönyörű söröspohár is helyet kap. Az Erdinger újdonságai mellett természetesen a klasszikusnak számító Paulaner, Hofbrau, és Riegele márkák is megtalálhatóak az ünnepi kínálatban.

A cég a kézműves sörök szerelmeseire is gondolt, a sörünnepre kibővített választékban a Hübris és a Zirci Apátság főzetei mellett összesen 11 olyan márka termékeiből lehet választani, mint a Horizont, amely több nemzetközi díjat is nyert és a New England ipától a hordóban érlelt, kávés-csokis stoutig minden ízlésre kifejlesztett valami különleges ízélményt. Az Ugar új sörfőzde a Kiflin, a Gray Matter sörük Michelin-csillagos helyeken is bizonyított már. A Myrkviðr a Mad Scientisttől pedig egy erdei gyümölcsökkel hordóban érlelt, palackos sörkülönlegességet takar.

Természetesen a sörhéten sem feledkeznek meg az étrendi korlátozásokkal élő vásárlókról. Akár alkoholmentes, akár gluténmentes sört keresnek, ezekből is bő választékot találnak. Újdonságként mindenképp említésre méltó a spanyol Estrella Free Damm, amely egyszerre alkohol- és gluténmentes!

 A sörök mellé kiválóan passzoló ételek is mind egy helyen megtalálhatóak: Kühne poharas mustár, Landhof Bratwürstel sütnivaló grillkolbász, sós és bajor perec, mind-mind arra várnak, hogy igazi müncheni sörfesztivál-hangulatot varázsoljanak a hazai otthonokba. Mindezt akár 90 perces szállítással, egyszerűen kényelmesen.

A teljes választék itt érhető el: https://www.kifli.hu/targy/sorunnep-a-kiflin

- bdpst24.hu

Check Also

Zárás után, extra kedvezményekkel várja törzsvásárlóit az Auchan 

December 8-án zárás után a készlet erejéig egyedülálló vásárlási lehetőséget biztosít törzsvásárlóinak az Auchan. A …