Kiderült: ide vitte el a győztes meccs után feleségét Marco Rossi

  • Különleges programon vett részt a házaspár a MOL partnerének kávépörkölőüzemében

Marco Rossi számára az elmúlt időszak több mérföldkövet is jelentett az életében: betöltötte az 59. életévét, a kinevezésének éppen az 5. évfordulójával nagyjából egyidőben. Az idegenben legyőzött Szerbia egy újabb koronaékszer volt a magyar válogatottat immár 2018 óta vezető kapitány sikerei között, de vajon hogyan tudja összeegyeztetni a családi életét és a kapitányságot? Erről is mesélt egy különleges programon a MOL partnerének kávépörkölőüzemében, ahova feleségével, Mariellával közösen érkezett, hogy személyesen is tesztelje az új Fresh Corner kávékat. 

Marco Rossi immáron több mint tíz éve él Magyarországon, bár az igazi otthona Nápolyban van – ám felesége, Mariella, sokszor kíséri el az olasz szakembert különböző programokra, és utazik vele a két ország között. 

A kapitány idén ünnepelte 34. házassági évfordulóját gyönyörű feleségével, Mariellával, vagyis igazi szerelem az övék. Amikor megismerkedtek Mariella húszéves volt, és egy utazási irodában dolgozott, nála vették mindig meg a repülőjegyüket a helyi futballcsapat, a Campania Puteolana játékosai, ahol akkoriban Marco is játszott. A találkozásból vacsora, majd házasság lett, azóta pedig példaértékűen nevelik fiukat, Simonet és lányukat, Gaiat. 

Marco Rossi sokszor beszél arról, hogy a legnagyobb ajándék számára a családjával töltött idő, hiszen szinte mind a négyen más-más városban élnek, bár Simone nyár óta Budapesten, az OSC-ben vízilabdázik. Amikor csak tehetik, mindig együtt vannak, és Mariella is igyekszik sokszor elkísérni a férjét különböző programokra, vagy különleges alkalmakra. Nem volt ez másként a napokban sem, amikor a MOL Fresh Corner kávéit pörkölő üzembe látogattak el közösen, hogy szenvedélyes kávérajongóként megismerkedjenek egy kicsit a kávépörkölés titkaival is és megkóstolják a MOL Fresh Cornerekbe érkező két fajta új kávét; a Brazíliából származó, lágyabb ízvilágú 100% brazil arabicat, illetve az arabica testes aromájának és a robusta gazdag ízének egyesüléséből született arabica és robusta ötvözetet, azaz a Fresh Corner classic kávét.

„Sajnos kevés időt tudunk együtt tölteni a családommal, de a mai egy ilyen kivételes alkalom volt, Mariellával, a feleségemmel. Ráadásul olyan érdekes dolgokat is megtudhattunk a kávéról, és a kávépörkölésről, ami számomra is újdonságot jelentett, annak ellenére, hogy nagy kávérajongó vagyok. Természetesen a két új Fresh Corner kávét is megkóstoltam, mindkettő nagyon finom volt, de a Brazíliából származó 100% brazil arabica közelebb áll az ízlésemhez, mert nagyon aromás, krémes, így espressónak tökéletes.” – mondta el a kapitány a pörkölőüzem meglátogatása után. 

Marco Rossi után a vásárlók is megkóstolhatják az új ízeket az ország bármelyik Fresh Cornerében szeptembertől. A két kávé egyébként abszolút a fogyasztók igényeire lett szabva, hiszen az íztesztelésbe hat országból több mint 2000 vásárló lett bevonva, hogy megtalálják a helyi kedvenceket. A tesztekből kiderült, hogy a Fresh Corner rajongói a kakaós, csokis, pörkölt mogyorós és karamellás ízeket kedvelik, amik az új kávékban is megjelennek.

További jó hír az utazóknak, hogy Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában és hamarosan Romániában is elérhetőek az új ízek a Fresh Corner hálózatában. 

- bdpst24.hu

Check Also

Zenei pályázatok a Wacław Felczak Alapítvány támogatásával

Közel 13 millió forint támogatás magyar-lengyel vonatkozású albumok és koncertek megvalósítására Immár harmadik alkalommal írta …