Saját gyártású interjúsorozatot indít a Magyar Mozi TV

  • A magyar filmművészet legnagyobb alakjai – színészek, rendezők, operatőrök  szólalnak meg A magyar mozi mesterei című műsorban.

Szeptember 21-én indul a Magyar Mozi TV interjúsorozata, A magyar mozi mesterei. A minden csütörtökön 20:30-kor kezdődő műsorban a magyar filmgyártás legnagyobb alkotói mesélnek pályájukról, mestereikről, kollégáikról. A beszélgetés előtt és után az interjúalanyok leghíresebb filmjeiből ad válogatást a csatorna.

Az első adás vendége Rózsa János filmrendező. Az este fél kilenckor kezdődő műsor előtt a Pókfocit láthatják a nézők, a beszélgetés után pedig a Csók, Anyu, majd A trombitás című filmet.

Szeptember 28-án Sándor Pállal beszélget a Magyar Mozi TV főszerkesztője, Kertész Márta. Az interjúhoz kapcsolódó filmek a Ripacsok, a Szerencsés Dániel és a Szeressétek Odor Emíliát.

Október 5-én Halász Judit lesz az adás vendége. A művésznő tiszteletére aznap a Gyerekbetegségek, az Esős vasárnap és a Szerelmesfilm lesz műsoron.

A műsor előzetese a https://fb.watch/nbIML45WfD/ linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

A világ legrégebbi skót whisky-je az Avalonban!

Közel kétszáz éves palackozott ritkaság érkezik az Avalon Park Michelin-tányér ajánlott éttermébe. A világ legrégebbijének …