Hatodik születésnapját ünnepli idén az ALDI Utazás

Hat évvel ezelőtt indult útjára az ALDI Utazás Magyarországon, amely a legjobb ár-érték arány mellett kínál egyéni és csoportos utazásokat a világ minden pontjára, és az olcsóbb utakat keresők mellett az egyedi lehetőségek iránt érdeklődők is megtalálják az igényeiknek megfelelő ajánlatokat. A születésnappal egyidejűleg elindult az ALDI Utazás hivatalos Facebook- és Instagram-oldala is, amelyhez egy 6 héten át tartó nyereményjáték társul.

Biztonságos utazás a világ bármely pontjára

Az ALDI Utazás mögött álló Eurotours a piacon egyedülálló módon tud több ezer szállást kínálni az utazóknak, megfelelve a változatos igényeknek. A desztinációk köre rendkívül széles: a közkedvelt belföldi úticélok mellett egyénileg, autóval, repülővel vagy hajóval nemcsak Európa egésze – így a magyar lakosság körében továbbra is népszerű Horvátország, Ausztria és Olaszország -, hanem a világ más kontinensei is felfedezhetőek egyénileg, párban, családdal vagy akár ismerősökkel.

„Az ALDI Utazás bőven túlmutat a klasszikus utazásszervezői, illetve -közvetítői szerepén, hiszen az Eurotours a vállalatcsoport más országaival közösen köt szerződéseket az egyes szállásokra, így nem csupán a számszerűsíthető árelőny garantálható, de a szolgáltatás egységesen kiemelkedő minősége is. Az utazók számára magyar nyelvű ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a foglalások pedig telefonon és online is intézhetőek. Mindezek elégedettségnövelő tényezők a szolgáltatásaink nyújtása során, hiszen lényegében ugyanazon árért többet adunk” – mondta Andreas Hamorszky, az Eurotours ALDI Utazásért felelős osztályvezetője.

A 2021-ben, a pandémia időszaka alatt bevezetett pénzvisszafizetési garancia – mely 2022-től már autós, repülős és hajós utazás mellé is opcionálisan választható 2000 forinttól – lehetővé teszi, hogy az üdülni vágyók gondtalanul foglalhassák le nyaralásukat, és lemondás esetén az ALDI Utazás 100%-ban visszatéríti a befizetett összeget. A szolgáltatást – annak bevezetése óta – a legtöbb nyaraló előszeretettel választja utazásai mellé: az idén eddig rögzített foglalások szintén több mint 90%-a tartalmazza ezt az opciót.

Saját közösségimédia-csatorna és nagyszabású nyereményjáték

A legújabb ajánlatokról ez idáig az ALDI Utazás weboldalán és hírlevelén keresztül, valamint az ALDI Magyarország saját közösségimédia-felületein tájékozódhattak az utazni vágyók. A születésnap alkalmából az utazásszervező és -közvetítő szintet lépett az utak és szállások népszerűsítése terén: szeptember 14-én az ALDI Utazás önálló Facebook- és Instagram-oldalt indított, ahol az ajánlatok mellett különböző tippek, trükkök és tanácsok támogatják a foglalás előtt állókat. A gondtalan utazás koncepciója ezáltal új, kiterjesztett értelmet nyer, hiszen a rendszeresen megjelenő tartalmak serkentik az utazási kedvet, segítik az előzetes tájékozódást és az ideális úticél kiválasztását, továbbá előmozdítják az utazási tudatosságot.

Az ALDI Utazás – a közösségimédia-oldalakon való indulásának apropóján – egy 6 héten át tartó nyereményjátékkal is ünnepel, amelyen többéjszakás, páros utazásokat sorsol ki hétről hétre, belföldi és külföldi úticélokra egyaránt – köztük egy felejthetetlen hajóutat is.

- bdpst24.hu

Check Also

Anyagi gondoktól mentes nyugdíjaskor?

Lehetséges! – Fiatalon a legjobb nyugdíjpénztári taggá válni A pénzügyi tudatosság már az első vásárlással …