A godfater. idei utolsó koncertje

  • Tátrai Tibuszék szeptember 27-én lépnek fel a Budapest Parkban
  • szeptember 27., szerda, 20 óra, Budapest Park

Sokak által csak új honi supergroupként emlegetett rockformáció a godfater. Eddig amerre csak járt a zenekar az elmúlt egy évben, mindenütt hatalmas érdeklődés előzte meg a koncerteket. A színvonalat pedig az együttes összetétele eleve garantálja.

„Tibusz”, azaz Tátrai Tibor a Kossuth- és Liszt-díjas, valamint Érdemes Művész nemcsak a Tátrai Bandnek volt meghatározó tagja, hanem olyan korszakos bandáknak is, mint a Generál, a Skorpió, a Hobo Blues Band, a Boom Boom vagy a Magyar Atom. Borlai Gergő lassan kijárhat a világsztár titulus, vagy félezer lemezen játszott már együtt neves hazai és külföldi muzsikusokkal. Mellettük a fiatalabb generációt is toptehetségek képviselik. Az énekes-billentyűs Szebényi Dani manapság korosztályának egyik legjobb hangja, vezéregyénisége, kétszáznál is több felvétel közreműködője, dalait pedig már 100 milliónál is többen hallgatták meg a különböző streaming felületeken. Gotthard Mihály gitárosvirtuózban sokan Tibusz méltó partnerét látják, szakmai berkekben ismerik és elismerik, szintén megannyi formációban (többek között az Ocho Machoban) megfordult már. Kéri Samu a Berklee Egyetem eddigi első és egyetlen magyar basszusgitárosa, a legfiatalabb a társaságban, a zenekari szinten ez az első komoly megmérettetése, játékával kiválóan illeszkedik az igen előkelő társaságba. Élő koncerteken a hangzást – és a színpadképet – tökéletesen egészítik ki a vokalista hölgyek, Hegedűs Bori és Minya Vivien. 

Szakmabéli kollégák, a sajtó munkatársai és persze a rajongók is ritka élmény reményében jelennek meg a nézőtéren rendre szép számmal, hogy megérezhessék, miként adódik össze és árad a színpadról a tagok elképesztő energiája.   

Szeptember 27-én a Budapest Parkban ebben az esztendőben utoljára láthatják őket a rajongók. A tagok egy hosszabb időre elbúcsúznak a közönségtől, ugyanis a koncert után műhelymunkába kezdenek – vadonatúj dalokat ígérnek, melyekből aztán jövőre egy új albumot is megjelentetnek. A készülő anyagból mintegy ízelítő gyanánt a Parkban is eljátsszák a Fohász című balladát, melynek a zenéjét és szövegét is az énekes-billentyűs Szebényi Dani szerezte. 

- bdpst24.hu

Check Also

5+1 dolog, amit már tudni lehet a „Star Wars: Az akolitus”-ról

Az elmúlt években tovább szélesedett a messzi-messzi galaxis már így is igazán szövevényes története, és …