Különleges helyszínen mutatkozott be a Technogym legújabb futópadja 

  • Az edzésekhez nemcsak akaraterő, hanem inspiráció is kell

Rendkívül különleges helyszínt választott a Technogym arra, hogy bemutassa legújabb, innovatív futópadját, a Technogym Run-t. A bemutatónak egy lélegzetelállító luxushelyszín, a dubaji Atlantis The Royal szálloda adott otthont. „Már az épület megjelenése is nagyon impozáns és karakteres, a szállodában található penthouse lakosztály pedig ideális helyszín volt a Technogym Run exkluzív debütálásához” – hangsúlyozta Szekosán Anett, a Technogym marketingvezetője. 

Az olasz márka a mintegy 26 milliós Instagram követőtáborral rendelkező Beautiful Destinations turisztikai reklámügynökség szakértőit, köztük Jeremy Jauncey-t, a cég ügyvezető igazgatóját kérte fel, hogy legyen részese a Technogym Run premierjének. A csapat tagja volt még Giulia Calcaterra, Janis Danner és Dan Churchill, akik egyedülálló tartalmakat készítettek a Technogym új futópadjával. Hogy mennyire különleges helyszínt sikerült választani, azt jól tükrözi, hogy az Atlantis The Royal szállodát hónapról-hónapra dizájnerek, építészek és művészek keresik fel azért, hogy inspirálódjanak, és testközelből tapasztalhassák meg az építészeti remekmű által nyújtott élményt.

„Az inspiráció fontos kulcsszó a Technogym esetében, hiszen az új futópadunk magasan felülmúlja az edzésről alkotott elképzeléseket. Egy teljesen új világot képvisel, ami lehetővé teszi az intenzív kardió és a bootcamp típusú edzéseket. Sőt, lehetőség van tréner által vezetett edzések, rutinok végrehajtására is”-  hangsúlyozta Szekosán Anett. 

„Mindenkit bátorítok arra, hogy a Technogymre ne is fitneszberendezésként tekintsen, hanem inkább mint egy ökoszisztémára, amelyben mindenki megtalálja a számára legideálisabb megoldást. Nagyon élveztem az edzéseket, főképp hogy az új Technogym Run egyedülálló futópad a piacon” – hangsúlyozta Jeremy Jauncey, a Beautiful Destinations ügyvezető igazgatója. 

A forgatások és fotózások szünetében Dan Churchill táplálkozási tanácsokkal is ellátta a csapattagokat. Véleménye szerint naponta legalább 3 liter folyadékot szükséges fogyasztani, és mindenképpen gondoskodni kell a megfelelő élelmi rostok utánpótlásáról. A szakértő mindemellett legalább napi hét óra pihentető alvást javasol.

A már közel egymillió megtekintésnél járó videóban a Technogym Run futópad mellett olyan nagy sikerű termékek is feltűnnek, mint a Technogym Bench funkcionális edzőszett, vagy a Skillmill motornélküli futópad. A szállodán kívül a csapat a közeli sivatagban is forgatott, látványos és elragadó képi világot megteremtve ezáltal. A videó az alábbi linken érhető el:

 

A Technogym Run tehát egy olyan újgenerációs futópad, amely nemcsak megfelel a 21. század követelményeinek, hanem egyenesen új trendeket állít fel az otthoni fitneszberendezések terén.  A vadonatúj futópad elhozza az otthonokba a sportolás és a futás szabadságát, professzionális edzésprogramokat kínálva. A készülék 27 colos, nagy felbontású digitális kijelzője ugyanis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák a kardió, erősítő ill. magas intenzitású edzésprogramok széles skálájából a leginkább megfelelőt, vagyis kifejezetten testreszabott edzésélményt biztosít.

Fotó credit: Technogym 

- bdpst24.hu

Check Also

A LIDL LETT A VÁSÁRLÓK KEDVENC ÁRUHÁZA

ÖSSZESEN HAT KATEGÓRIÁBAN NYERT A NŐK LAPJA FOOD AWARDSON A VÁLLALAT Ismét a vásárlóknak köszönhetően …