Stratégiai együttműködésre lép a Müpa és a Mastercard

  • Együtt a felejthetetlen pillanatokért 
  • Exkluzív kedvezmények és pezsgőbár várja a magyar Mastercard Prémium kártyabirtokosokat és a Müpa+ hűségprogram tagjait

A Mastercard a kultúra és a művészet elkötelezett támogatójaként stratégiai partnerséget köt a Müpával, Magyarország egyik legismertebb kulturális intézményével. Az együttműködés 2023 őszétől indul, és egyes elemei a Mastercard Prémium kártyabirtokosok mellett a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjai számára is elérhetők. Az együttműködés révén a két márka a hazai kulturális színtéren tett törekvéseit erősíti. 

A világ egyik leginnovatívabb technológiai márkájaként ismert Mastercard és Európa egyik legmodernebb kulturális intézménye, a Müpa hosszú távú összefogásának alapja a két márkát meghatározó értékközösség: „A Mastercardnál mindig kulcsfontosságú volt, hogy napi munkánk és üzleti tevékenységünk mellett és azon túl is jelen legyünk olyan, a helyi közösségeket érintő ügyekben és területeken, mint például a kultúra. Mostani együttműködésünk egy újabb fontos lépés ezen az úton – mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója. Egy ilyen partnerség önmagában is értékes, de ebben az esetben különösen fontos volt számunkra, hogy a Mastercard Prémium kártyabirtokosoknak exkluzív ajánlatokat, különleges élményeket nyújtsunk” – tette hozzá.  

Az idén nagykorúvá érett Müpa a megnyitása óta eltelt időszakban világszerte elismert branddé vált, amelynek sikereit a kiemelkedő minőség állandó biztosítása mellett a kulturális fenntarthatóság jegyében végzett munkája és a folyamatos fejlődés iránti igénye garantálja. „Küldetésünk a kezdetek óta változatlan: a magyar kultúra hagyományainak megőrzése és továbbadása, új tehetségek felfedezése és támogatása, világszínvonalú produkciók bemutatása. Az utóbbi évek sorozatos kihívásai pedig minden eddiginél jobban rávilágítottak arra, hogy ez csakis együttgondolkodással és összefogással, közösségteremtő és -megtartó fejlesztésekkel lehetséges. Ezért is különösen nagy öröm számunkra, hogy egy olyan világmárkával léphetünk szövetségre, amely az általunk is vallott értékek mellett tette le a voksát” fejtette ki Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója. „A Müpa életében az értékteremtő és kultúraközvetítő feladatok mellett kulcsfontosságú a folyamatos fejlődés és az innovatív gondolkodás, a Mastercardban pedig a párbeszédre maximálisan nyitott, méltó partnerre találtunk” tette hozzá Kosztolánczy Gábor, a Müpa vezérigazgató-helyettese.  

Az együttműködés első lépéseként állt össze az az exkluzív szolgáltatáscsomag, melyet a Mastercard Prémium kártyabirtokosok élvezhetnek:

Gold, Platinum, World Elite és Vállalati Business Prémium kártyabirtokosok:

  • Müpa concierge: A program résztvevői számára kialakított exkluzív telefonos és e-mailes ügyfélszolgálaton a Müpa tapasztalt kollégái várják az érdeklődők felmerülő kérdéseit, személyre szabott programajánlásokkal segítik, valamint végigkísérik őket a jegyfoglalás és -vásárlás folyamatán.
  • 10% jegyárkedvezmény: Legfeljebb 4 db jegyre igénybe vehető exkluzív kedvezmény, amelyet bármely, a Müpa saját szervezésében megvalósuló produkció esetén igénybe vehetnek. 
  • Privát vezetett túrák: Exkluzív élményséták az épületben és a backstage-ben, előre meghatározott időpontban.

Platinum, World Elite és Vállalati Business Prémium kártyabirtokosok:

  • Pezsgőbár: A Müpa 3. emeleti panorámateraszán a Mastercard Prémium Program és a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjait elegáns és kényelmes környezetben, hangulatos rooftop élménnyel várják, ahol a változatos snackek és a prémium italkínálat mellett a program résztvevőinek egy pohár üdvözlőitallal és ropogtatnivalóval kedveskednek.

World Elite és Vállalati Business Prémium kártyabirtokosok:

  • VIP-parkoló: A jogosult kártyabirtokosok az erre a célra kialakított foglalási rendszerben történő regisztráció után igénybe vehetik a könnyebben megközelíthető, gyorsabb be- és kijutási lehetőséget biztosító ingyenes VIP-parkolót.

Az állandó kedvezmények mellett a szervezők számos exkluzív programmal is készülnek. Ezekről és az együttműködés részleteiről az alábbi hivatkozásra kattintva olvashatnak az érdeklődők: www.mastercard.hu/mupa.

- bdpst24.hu

Check Also

Best of Balaton 2024: Te mit szeretsz a Balatonon?

A Best of Balaton negyedik éve mutatja be, miért érdemes bármely évszakban felkeresni a „magyar …