A home office-tól a videójátékon át a házimoziig

  • hat új projektorral támad az Epson

A belépő szinttől a legújabb 4K-PRO UHD kategóriáig terjedő új projektorkínálattal nyűgözi le a magyar fogyasztókat az Epson. A felhozatalban szerepelnek a cég ultrarövid vetítési távolságú modelljei, amelyek a legkisebb nappaliban is nagyszerűen helyettesítik a hagyományos tévéket.

A film- és sportrajongók, a játékosok és a home office-ban dolgozók egyaránt megtalálják a számukra leginkább megfelelő, lenyűgöző nagyképernyős élményt nyújtó megoldást az Epson a három új projektor-termékcsaládjában. A spektrum rendkívül széles: a WXGA-technológiával és elegáns új dizájnnal rendelkező belépő szintű projektoroktól kezdve a megfizethető árú, beépített Android TV-vel felszerelt 4K PRO-UHD eszközökön át egészen a legújabb 4K-PRO UHD-t és lézer fényforrást felvonultató Epson EpiqVision Ultra projektorig terjed.

Játszótársak és egyén különlegességek

Az EpiqVision Ultra szériába tartozó EH-LS800B és EH-LS800W az Epson első ultrarövid vetítési távolságú, a lézerfényforrás-technológiát használó modelljei. A fekete és fehér színben is elérhető eszközökben közös a kiemelkedő fényerő, a kiváló képminőség, a sokoldalúság, az egyszerű kezelhetőség és beállíthatóság. Mivel a legkisebb nappaliba is beleillenek, a 80-tól 150 hüvelykig terjedő rugalmas képmérettel tökéletesen helyettesítik a hagyományos tévékészülékeket. A projektorok beépített AndroidTV-je streaminget, castingot és intelligens vezérlést biztosít, a lenyűgöző Sound BY YAMAHA hangszórók pedig további külső „erősítés” nélkül is teljes hangélményt nyújtanak. Mindkét eszköz speciálisan fejlesztett játékporttal is rendelkezik, amely 20 mp alatti bemeneti késleltetést tesz lehetővé.

Hasonló paraméterekkel bír, így aztán szintén tökéletes társ a játékhoz az EH-TW6150 és az EH-TW6250. A két belépőszintű 4K PRO-UHD projektor új, elegáns, hajlított kialakítású, megfizethető árú készülék, ideálisak a tűéles képminőségre vágyó filmrajongóknak és játékosoknak, akik a függőleges lencseshiftnek köszönhetően otthonuk bármely pontján elhelyezhetik őket. A zökkenőmentes streameléshez az EH-TW6250 beépített Android TV-vel is rendelkezik.

Vidd magaddal, ahová szükséges!

Az új, rugalmas otthoni munkavégzési trendhez is remekül passzol a kompakt kialakítású CO-FH02 és CO-W01. Az új „hibrid” termékcsalád tagjai könnyűek, hordozhatóak, iskolai, otthoni és irodai környezetben egyaránt ideálisak. Mindkettő design-ja egyszerű és letisztult, ezáltal bármilyen környezetbe beilleszkednek anélkül, hogy a nagy és lenyűgöző vetítőfelületet veszélyeztetnénk. A „kistesó” CO-W01 WXGA felbontású, a CO-FH02 már Full HD-s, és beépített Android TV-vel is rendelkezik, hogy a legújabb filmeket, tv-műsorokat és tartalmakat közvetlenül a projektoron keresztül lehessen streamelni.

A hat új projektor között mindenki megtalálja a számára megfelelő projektort: akár egy rugalmas, könnyen használható megoldást keres, amely könnyen mozgatható az otthon és az iroda között, akár új, lenyűgöző szintre szeretné emelni a játékélményt, akár a tévé lecserélése a terv, az eszközök között ott lesz a legjobb választás.

- bdpst24.hu

Check Also

Tony Leung Chiu-Wai szereplésével elindult Enyedi Ildikó új filmje, a Csendes barát forgatása

Elindult az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó legújabb filmje, a …