A NISZ Csoport topmenedzserei vehették át az idei Inside ITB 2022 különdíjait

  • A rangos elismeréssel az infokommunikációs szakma legsikeresebb vezetőinek teljesítményét díjazzák

Idén 12. alkalommal hirdette meg az IT Business magazin „Az év ICT-menedzsere” díjat, amellyel az informatikai szektor topmenedzsereinek teljesítményét díjazzák. Az eseményen a NISZ Csoport két felsővezetője vehetett át különdíjat: „Az év női ICT menedzsere” Pándi Boglárka, a NISZ szolgáltatásfejlesztési és termékmenedzsment igazgatója lett, míg „Az év fiatal ICT menedzsere” különdíj Tolnay Rolandhoz, a Kopint-Datorg ügyvezetőjéhez került. 

„Az év ICT menedzsere” rangos díjra hagyományosan olyan vezetőket jelölnek, akiknek eredményei túlmutatnak az egyéni sikereken. A döntőbe idén is az infokommunikációs szakemberek, a magazin olvasói és a szerkesztőség jelölései alapján jutottak be azok a vezetők, akik közül végül a zsűri megszavazta az év ICT-menedzserét. 2022-ben sor került különdíjak kiosztására, így először díjazták az év legsikeresebb női és legfiatalabb ICT-menedzserét, valamint fenntarthatósági különdíjat is átadtak.

„Az év női ICT menedzsere” díjat idén Pándi Boglárka, a NISZ szolgáltatásfejlesztési és termékmenedzsment igazgatója nyerte el, aki 2021-ben is bekerült az IT Business TOP 25 legsikeresebb ICT menedzsere közé és a legtöbb közönségszavazatért járó elismerést is átvehette. Pándi Boglárka pályapályafutását a NISZ Zrt. jogelődjénél a Kopint-Datorg Zrt-nél kezdte piackutatóként, majd gazdaságkutatással és elektronikus közigazgatással foglalkozott. 2008-ban közgazdasági diplomát szerzett a Budapesti Gazdasági Főiskola, Külkereskedelmi Főiskolai Karán, majd 2012-től oroszlánrészt vállalt a korábbi magyarországi elektronikus ügyintézés modelljének átalakításában. 2019 óta a NISZ Zrt. e-közigazgatási, valamint informatikai és telekommunikációs szolgáltatásaihoz kapcsolódó fejlesztési és termékmenedzsment feladatok irányításáért felel. 

Alapvetőnek tartom, hogy a fejlesztések, stratégiai célok tervezésekor az ügyfelek kiszolgálására, a velük való kapcsolattartásra fókuszáljunk, visszajelzésük, elégedettségük legyen a sikerünk mércéje. Szeretném, ha ez a következő időszakban még inkább erősödne és ez határozná meg a működésünket” – fogalmazott rövidtávú céljairól a szakember.

„Az év fiatal ICT menedzsere” különdíjat az idei évben a NISZ Zrt. egyik leányvállalatának sikeres vezetője vehette át. Ezzel a díjjal azokat a 35 év alatti vezetőket ismeri el a szakma, akik kimagasló eredményt értek el az elmúlt tizenkét hónapban. Az idei díj az e-közigazgatás egyik elkötelezett ügyvezetőjéhez, Tolnay Rolandhoz, a Kopint-Datorg Kft. első emberéhez került. A szakember mérnök informatikusként végzett, majd 2015-től a Belügyminisztérium Informatikai Helyettes Államtitkárságán vett részt számos e-közigazgatási projekt stratégiai tervezésében és szakmai megvalósításában. Feladatait 2018-tól a Belügyminisztériumban osztályvezetőként látta el, majd 2021. március 1. óta a Kopint-Datorg Kft. ügyvezetőjeként vesz részt az elektronikus közigazgatás fejlesztésében.

Gratulálunk a NISZ Csoport díjazottjainak és munkájukhoz további sikereket kívánunk!

- bdpst24.hu

Check Also

A rocklegenda, Lenny Kravitz is csatlakozik a Colours of Ostrava eddig bejelentett fellépőihez

A legendás zenész, Lenny Kravitz ugyan ritkán lép fel európai fesztiválokon, de ezúttal kivételt tesz, …