A siker árnyoldaláról vallott Marics Peti és Valkusz Milán

Marics Peti és Valkusz Milán duója, a Valmar valósággal berobbant a magyar zenei életbe. Úristen című számuk átlépte a 23 milliós megtekintést, és a fiúkat jelölték a JOY Social Media Award #hallgasshazait kategóriájában is. Petiék a JOY magazinban meséltek a sikerhez vezető útról és a népszerűség árnyoldaláról, a kimerültségről, depresszióról.

A 2018-ban megalakult duó a nyár legdivatosabb slágereit szolgáltatta, azonban a népszerűséget nem adják ingyen. Havi 20-25 koncertet is adtak a fiúk, ezt nem lehetett következmények nélkül a végtelenségig csinálni. “Teljesen ráment az egészségünk. Hangszálcsomó, kimerültség, depresszió, csak hogy néhányat említsünk azok közül, amik minket is elértek. Ezért is igyekszünk úgy szervezni a munkákat, hogy több nap szünetünk legyen feltöltődni” – mondták el a fiúk a magazin páros interjújában.

Peti és Milán szerint az akaratuk miatt jutottak ilyen messzire. “Nem tudjuk, hogyan vittük ekkora sikerre, azt viszont igen, hogy akarat, szorgalom és szenvedély nélkül semmi sem tud működni. Álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ennyien és ennyire szeretni fognak minket. Amikor van egy álmod, méghozzá egy kis szobában a muterodéknál, ahol este 7-kor már rád szóltak, hogy „NE ZENÉLJ!”, és onnan ide eljutni, szavakkal leírhatatlan!” – tették hozzá a zenészek.

A Valmar tagjai bevallották, néhány számukat ma már nem adnák ki, de meggyőződésük, hogy minden szárnypróbálgatás a hasznukra vált. “Az Úristen című számunkkal magasra tettük a lécet, amit nehéz lesz megugrani, de nagy reményekkel nézünk a jövőbe.”

Milán és Peti kapcsolata a gyerekkorukra nyúlik vissza, 11 évesen együtt teniszeztek és jó barátságban voltak, ami érződik a munkájukon is. “Persze nem mindig könnyű, hiszen mindkettőnknek van egy saját gondolatmenete, agyjárása, ami van, hogy nem egyezik, de általában mindig megtaláljuk a közös nevezőt a végére.”

A teljes interjú a JOY magazin legújabb számában olvasható.

A srácokkal egy különleges videó is készült, a szerkesztőség beletúrt a telefonjukba, kiderül, hogy kinek küldték a legutóbbi üzenetüket, milyen tartalmakat néztek és mire kerestek rá a legutóbb. A videó itt elérhető:

 

A JOY magazin Social Media Award jelöltjeire a közönség az alábbi oldalon szavazhat: www.joy.hu/sma

- bdpst24.hu

Check Also

Perspektíva Összművészeti Fesztivál // Karaván Fesztivál

május 24-27., Karaván Színház; Független Színház Az első alkalommal megvalósuló Perspektíva Összművészeti Fesztivál fókuszában a …