IFA: itt az LG alulfagyasztós hűtőszekrény

  • A frissesség megőrzését szolgáló technológiákkal ellátott készülék az európai igényeknek megfelelően készült 

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA szakkiállításon az európai piac számára is bemutatja legújabb alulfagyasztós hűtőszekrényét. Az új modell fenntarthatóbb működést tesz lehetővé a konyhában az LG energiatakarékos inverter lineáris kompresszorával (Inverter Linear CompressorTM), illetve korszerűsített belső kialakításával, melyben az ételek frissentartásához hozzájárulnak a LinearCoolingTM és a DoorCooling+TM technológiák.

Az LG alulfagyasztós hűtőszekrénye „A” besorolást kapott, ami az Európai Bizottság szigorú energiaszabályozási rendszerében elérhető legmagasabb minősítés. A minősítés megszerzése érdekében az LG továbbfejlesztette a hűtőszekrény kondenzátorának és hőcserélőjének szerkezetét, és javította a légáramlási útvonalat, így a hideg levegő hatékonyabban és egyenletesebben jut el a hűtőtérbe.

Az LG új hűtőszekrénye rendkívül hatékony és tartós inverter lineáris kompresszort kapott. A készülék ezáltal évente 10 százalékkal kevesebb energiával is beéri az LG más, szintén „A” besorolású modelljeihez képest, így még a háztartás villanyszámláján is spórolhat.

A nagyteljesítményű új készülék emellett az LG frissességet megtartó technológiáival — LinearCooling és DoorCooling+ — is rendelkezik. A LinearCooling révén csökken a hőmérséklet-ingadozás, így az élelmiszerek hosszabb ideig frissek maradnak, míg a DoorCooling+ hideg levegőt áramoltat a hűtőrész tetejéről a nehezen hozzáférhető helyekre, például az első ajtó kosarába.

A kényelmes használat érdekében az új alulfagyasztós hűtőszekrény az LG ThinQTM okostelefonos alkalmazáson keresztül távolról is vezérelhető és felügyelhető, így a felhasználók gyakorlatilag bárhonnan kezelhetik a beállításokat és nyomon követhetik a készülék működését.

A hűtőszekrény emellett egy szintén kényelmi funkciót ellátó kétlépcsős, összecsukható polcot és bortartó polcot kapott: előbbi szükség esetén nagyobb tárgyak hűtőbe helyezését teszi lehetővé, míg utóbbi akár öt palack bor tárolására teszi alkalmassá a készüléket. Az új modell egyben új belső stílussal érkezik, amelyet az LG Metal Fresh™ kivitellel láttak el.

„Az új alulfagyasztós hűtőszekrény az LG legkorszerűbb technológiáit használja az élelmiszerek frissességének megőrzése érdekében, miközben rendkívül energiahatékony és számos felhasználóbarát funkciót kínál” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „A tervezésnél az európai piaci igényeket tartottuk szem előtt, vagyis figyelembe vettük a fenntarthatóságot és konyhai kényelmi szempontokat, így lett a készülék egyszerre energiatakarékos, kényelmes és stílusos.”

A 2022-es IFA kiállításra látogatók szeptember 2-6. között a Messe Berlin 18. csarnokában található standon tekinthetik meg az LG lenyűgöző, mattfekete kivitelű alulfagyasztós hűtőszekrényét, valamint számos más, a vállalat „Innovation for a better life” (Innováció egy jobb életért) jelmondata jegyében alkotott termékét. 

A termékek elérhetősége régiónként változhat.

- bdpst24.hu

Check Also

A JÓ KRUPIÉ A LEGVÁRATLANABB HELYZETEKBEN IS FELTALÁLJA MAGÁT

Harmadik alkalommal rendeztek krupiébajnokságot a Las Vegas Casino Atlantisban, a hazai megmérettetés győztese Csakmag Martin lett, az …