Így alakul a PENNY üzletek nyitvatartása az augusztus 20-i hétvégén! 

Közeleg az ünnepi hétvége, ezért érdemes jó előre beszerezni a szezonvégi nyaralás, vagy éppen a hangulatos kerti partik kellékeit, illetve az ínycsiklandó ételek legfontosabb hozzávalóit. A PENNY üzleteiben minden olyan termék megtalálható, amely az augusztus 20-i hétvége tökéletes lebonyolításához szükséges lehet, ráadásul ezen a héten a Hazai Termékek Hónapja kiemelt árucikkei is elérhetők. Emellett érdemes az üzletek nyitvatartására is odafigyelni!  

A vonatkozó jogszabályok betartása mellett a PENNY Magyarországon működő 227 üzlete államalapításunk ünnepén, szombaton egységesen zárva tart. Augusztus 21-től pedig az üzletek a megszokott nyitvatartási időben várják a vásárlókat. Az augusztus 15-i héten azért is érdemes ellátogatni a PENNY-üzletekbe, mert az áruházlánc saját márkás, Magyar Termék védjegyes termékeivel csatlakozik a Hazai Termékek Hónapjához. Így „A hazai az igazi” akció keretében például a Sissy tejtermékek, a Kedvenc Hentese húsáruk, vagy éppen a Wippy tisztítóeszközök kaphatók a jól megszokott, kiváló minőségben és kedvező áron.

Hazánk egyik vezető diszkont üzletlánca az ünnepi hétvége közeledtével újra felhívja a figyelmet a tudatos és fenntartható fogyasztásra. Ennek kapcsán arra kér mindenkit, hogy csak annyi romlandó élelmiszert vásároljon, amennyire valóban szüksége van, hiszen augusztus 21-étől ismét friss áruval várnak minden kedves vásárlót.

A PENNY üzleteinek nyitvatartása az ünnepi időszakban: 

– augusztus 19-én, pénteken az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek

– augusztus 20-án, szombaton a boltok zárva tartanak

– augusztus 21-től az üzletek újra a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva

About bdpst24.hu

Check Also

Friss kutatás: Minden 2. magyar előfizetne wc-papírra vagy borotvára

A magyarok háromnegyedének van online előfizetése valamilyen termékre vagy szolgáltatásra, esetleg ezek ötvözetére, és a …