Ma megnyílt a Mercure Debrecen

Az Accor, a világ vezető szálloda- és vendéglátóipari csoportja ma Debrecenben nyitott Mercure szállodát, amellyel a fővároson kívül bővíti elismert márkákból álló portfólióját, és megerősíti vezető szerepét Közép- és Kelet Európában. A város szívében található Mercure Debrecen az üzleti és a szabadidős utazók számára egyaránt tökéletes célpont.

Az új építésű hotel négy emeleten 135 stílusos és kényelmes szobát, illetve 20 apartmant kínál. A vendégeket Winestone étterem és bár várja helyi gasztronómiával, kávézóval és fitneszteremmel. Az üzleti utazók három, egyszerre akár 120 fő befogadására is alkalmas konferencia- és tárgyalótermet vehetnek igénybe.

A szálloda fő témája a híres debreceni virágkarnevál, a vendégek így a bejelentkezéstől a kijelentkezésig a legjobb karneváli élményben részesülhetnek. Az épület külső megjelenése és eleganciája azt tükrözi majd, hogy az ide érkezők magas színvonalú szolgáltatásokra számíthatnak. A Mercure Debrecen tervezője a BORD Építész Stúdió.

„Debrecenben megvan a piaci igény az igényes turisták és az üzleti utazók szükségleteit kielégítő szállodákra – mondta Demény Gábor, a Mercure Debrecen igazgatója – Elegánsan kialakított szállodánk tökéletes helyszínen, a városközpont egy csendes, nyugodt utcájában található. A hotel hozzájárul Debrecen vendéglátó- és szállodakínálatának bővítéséhez, mind a szobák számát, mind a magas színvonalú szolgáltatásokat tekintve.”

Magyarország második legnagyobb városaként és a keleti régió legfontosabb gazdasági központjaként Debrecen jelentős üzleti potenciállal rendelkezik, a városban számos nemzetközi vállalat működik. A debreceni repülőtér Magyarország második legfontosabb nemzetközi reptere, utasforgalma az elmúlt öt évben közel négyszeresére nőtt, a 2019-ben regisztrált utasok száma meghaladta a 600 ezer főt.

A város emellett népszerű szabadidős célpont, valamint rangos oktatási és kulturális központ is. Az elmúlt években Debrecen számos nagyszabású regionális, országos és nemzetközi sport-, kulturális és üzleti rendezvénynek adott otthont. 

Mercure – Fedezd fel a helyit!

A Mercure olyan egyedülálló középkategóriás márka, amely a nemzetközi hálózat erejét a valódi helyi vendéglátás élményével ötvözi. A márka minőség iránti rendíthetetlen elkötelezettsége következetes és megbízható szolgáltatási színvonalat biztosít a világ Mercure szállodáiban, miközben minden egyes hotel a helyszín jellegzetes karakterét és kultúráját tükrözi. Az üzleti és szabadidős utazók számára a Mercure csapat tagjai a megszokottnál is többet nyújtanak: szenvedélyük, lelkesedésük és szívélyességük révén megosztják a helyszínnel kapcsolatos tudásukat, bennfentes tippeket adnak, és a vendégeket megismertetik a hely történelmével és hagyományaival. A Mercure több mint 810 szállodával rendelkezik több mint 60 ország városközpontjaiban, tengerpartján vagy hegyei között. A Mercure az Accor, a világ vezető vendéglátóipari csoportjának része – a csoport több mint 5300 szállodát számlál több mint 110 országban. A Mercure emellett az ALL – Accor Live Limitless életmód hűségprogram résztvevő márkája, amely kedvezmények, szolgáltatások és élmények széles választékához biztosít hozzáférést. 

- bdpst24.hu

Check Also

Új kiállítás és új műtárgy az Iparművészeti Múzeumban

A Múzeumok Éjszakájára több éve új kiállítással készül az Iparművészeti Múzeum, az idei évre a …