A Magna Cum Laude énekelteti meg a közönséget a Margitszigeten

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadot július 30-án a Magna Cum Laude színezi újra – a zenekar nagy nyári margitszigeti koncertjének ismert vendége Karácsony János James lesz, így az együttes a kedvenc LGT dalokkal is megörvendezteti majd a közönséget. A legnépszerűbb slágerek mellett – mint a Pálinka dal, a Színezd újra, a Vidéki sanzon vagy a Köszönet – új dalok és zenei csemegék is felcsendülnek majd.

Koncert: https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/magna-cum-laude-3/

Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, Köszönet – hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül. A koncerten a legnagyobb slágerek mellett unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendülnek, így bőven tartogat meglepetéseket az este.

„Egy évben egyetlen koncertet szoktunk adni Budapesten, amire mindig nagyon készülünk. Ez idén, a Margitszigeten lesz, ahol nagyon szeretünk játszani. A dalok kiválasztása egy estére mindig nagyon nehéz, a közönségnek is szeretnénk kedvezni, de a saját kedvenceinkről sem akarunk lemondani. Nagyon régi álmunk válik valóra azzal, hogy most Karácsony James János barátunk lesz a sztárvendég. Korábban dolgoztunk együtt a Pillangó címünk dalunkban, amit természetesen el fogunk játszani, de ezen felül az LGT-től is elhangzanak majd a kedvenceink.” – mondta el Mező Misi.

Jegyek: https://margitszigetiszinhaz.jegy.hu/program/magna-cum-laude-131340/786186?utm_source=margit&utm_medium=online&utm_campaign=magna

A Magna Cum Laude zenekar 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető barátokból. Az együttes rengeteg küzdelem, tagcsere, nagylemez, számos klip és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen. Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda.

A Magna Cum Laude korábban is nagy sikerrel lépett fel a Margitszigeten, ezen alkalmak egyike, kedvhozónak: https://www.youtube.com/watch?v=Rwun3iXdCjw

Aki nem szeretne lemaradni a nyár fővárosi Magna Cum Laude koncertjéről, annak most szombaton, július 30-án irány a Margitsziget!

www.margitszigetiszinhaz.hu

About bdpst24.hu

Check Also

Duna Művészegyüttes: Apák és fiak (Fotókkal)

„Az, ki életében sokat érzett és gondolkozott; s érzeményit ésgondolatait nyom nélkül elröppenni nem hagyta: …