Ipanema – A vérbeli nyári brazil életérzés kulcsdarabjai

Napjainkban egyre nagyobb teret nyer az úgynevezett „minimal gardrób” trend, amelyben egyszerűbb, időtálló, letisztult és egymással jól kombinálható darabokat választunk. Ami a lábbeliket illeti, ez a trend szintén fennáll, ugyanakkor a jó idő és a strandszezon kezdetével ezen területen egyre inkább a vibráló színek és azok az egyedi fazonok kerülnek előtérbe, amiket sokoldalúságuk tesz az idei nyári ruhatárunk kulcsdarabjaivá. 

Ha nem szerettük a tavalyi évben hódító „chunky” szandál és papucs trendet, idén a kifutón megjelenő „barely there” lábbelik nekünk kedveznek. Ezt az irányvonalat követi az Ipanema 2022-es nyári kollekciója is, amely darabjai ezúttal is a brazil kultúrából merítettek ihletet. A márka, Rio de Janeiro ikonikus Ipanema strandjáról kapta nevét, így hűen tükrözik a brazil pezsdítő életérzést, élénk színeket és vonzó nyomatokat foglalnak magukba – köztük a strand jellegzetes ovális mintázatát, amely az összes lábbelin visszaköszön. Mindemellett az Ipanema lábbelik nem csak kényelmesek, de elegánsak is, egyszerre egzotikusak és merészek, így könnyen válthatnak nyári öltözékünk egyik központi részévé. 

A stílusos design mellett a márka ugyanakkor elhivatott környezeti és etikai kérdésekben, célja, hogy megőrizze a Föld természetes szépségét az elkövetkező generációk számára.

A környezetet és a jövőt szem előtt tartva a lábbelik legalább 30%-a újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek, miközben az összes gyári hulladék 99%-át újrahasznosítják. Ez az erős társadalmi felelősségtudat a legmodernebb technológiákkal karöltve hozzájárulnak a márka egyedi és utánozhatatlan stílusához.

Hozzuk ki a legtöbbet a nyárból, kombináljuk kedvünkre a papucsokat és a szandálokat is utcai viseletünkben, vagy csomagoljuk be vízparti kiruccanásunkra. Itt az ideje, hogy feldobjuk ruhatárunkat!

- bdpst24.hu

Check Also

Shaveology: új fejezet a borotválkozás történetében

Megjelent Lilu legújabb bőrápolási márkája Már elérhető a Rossmann polcain Lilu legújabb bőrápolási márkája, a …