Webfejlesztés és webdesign

Ezzel a családi vállalkozással célunk, hogy elsősorban kisállatokkal foglalkozó vállalkozások részére minőségi weboldal létrehozását, karbantartását biztosítsunk, egyéb, magas szintű IT szolgáltatásokkal egybekötve.

Mindkettőnk életének mozgatórugója foglalkozásunk, amely jelentős szerepet tölt be életünkben. Minden esetben törekszünk a tökéletességre, amely biztosítja, hogy kizárólag minőségi munkát adjunk ki a kezünk közül.

Partnereinkkel baráti kapcsolatot kialakítva valósítjuk meg számukra a legideálisabb weboldalt, folyamatos kapcsolattartás, és egyeztetés mellett. Fontos számunkra a megbízhatóság, pontosság, és becsületes munkavégzés. A weboldal átadása után sem engedjük el ügyfeleink kezét, felmerülő kérdés és/vagy kérés esetén készséggel állunk rendelkezésükre.

20 éves informatikai és 15 éves kutyatenyésztői, kiállítói tapasztalattal várjuk azon kisvállalkozások jelentkezését, akik számára fontos az online térben való professzionális megjelenés, és szeretnék fellendíteni vállalkozásuk egy szakszerűen elkészített, és karbantartott weboldallal.

“A siker közös folyamat. A közös sikerhez mindenki a saját erősségeivel és a küldetésre vonatkozó sajátos látásmódjával járul hozzá.”

https://nicopet.hu/

- bdpst24.hu

Check Also

A fürdővárosok és vízparti települések vonzották a legtöbb turistát

Erősebb félévet zártak a vidéki szálláshelyek, mint tavaly A turizmus 2023-ban vett lendülete továbbra is …