A Kifli vásárlói is támogatják a BÁTOR TÁBORT

A budapesti kifli.hu vásárlói is támogatják már a Bátor Tábort. Az Eisberg Hungary Kft. által májusban piacra bocsátott Bátor Sali már a Kifli portfóliójában is elérhető. A cég minden megvásárolt saláta mellé egy ingyenes kiszállítást ad ajándékba a vásárlóinak, ezzel is ösztönözve a részvételt. 

„Kiemelten fontosnak tartom a gyerekek és az idősek támogatását. A Bátor Sali egy olyan kezdeményezés, amihez boldogan csatlakoztunk, mint cég és én is személyesen, mert mindenkinek jár egy kis bátorság. A támogatáshoz a magunk módját választottuk, a salátához ingyenes kiszállítást kínálunk 06.08 és 07.08. között. Minden csomag megvásárlásával a vásárlónk hozzájárul a Bátor tábor támogatásához. Nagyon köszönöm Gazsi Zoltánnak (Eisberg) hogy figyelmünkbe ajánlotta ezt a kezdeményezést.”  – tette hozzá Klekner Péter Kifli.hu ügyvezető. 

Az Eisberg már 7 éve segíti a Bátor Tábort, a pandémiás időszak alatt ugyan két szezon kimaradt, de a támogatás akkor sem állt le. Az Eisberg minden eladott csomag után 5 forinttal támogatja a tábort, a Kifli pedig a külön ajándék vouchert hozott létre, lehetőséget kínálva a vásárlóknak a hozzájárulásra.

A termék júniusi eleji belistázása óta már több, mint 300 Bátor Salit szállítottak házhoz a futárok. A Kifli vouchert pedig augusztus 29-ig lehet megvásárolni a cég weboldalán. 

Az adományutalványok megvásárlása után a Kifli az összeg 100%-át továbbítja a Bátor Tábornak, akik 2001 óta nyújtanak sorsfordító élményeket a súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak, illetve azoknak, akik elvesztették gyermeküket. Nevetést visznek a kórházi ágyak mellé, és online programjaikon keresztül az otthon falai közé, hogy erőt és bátorságot adjanak a játékon és a közös élményeken keresztül a nehéz helyzetben lévőknek.

- bdpst24.hu

Check Also

Július 20-án NEM lesz Balaton-átúszás

A HungaroMet siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján – a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével – úgy döntöttünk, …