Ingyenes koncertet ad a hétvégén a VALMAR

  • Kézműves repülőgépek társaságában koncertezik a popegyüttes

Az egyik legmenőbb új hazai együttes, a VALMAR a Red Bull Röpnap keretein belül lép hamarosan színpadra. Az őrületes sportrendezvény tíz év után tér vissza Magyarországra: június 26-án a BudaPart – Kopaszi-gáton vágnak neki a versenyzők a feladatnak, hogy saját készítésű repülőgépeikkel minél messzebbre szállhassanak. A rendezvény házigazdája Istenes Bence lesz, a performanszokat pedig többek közt olyan híres zsűritagok értékelik majd, mint Kajdi Csaba influencer. 

Az év legnagyobb magyar nyelvű slágerének előadói is részt vesznek a Red Bull hétvégi fergetegében. A márka leghumorosabb rendezvényén a legelvetemültebb mérnökök mutatják meg saját készítésű repülőgépeiket. A Red Bull Röpnap utoljára 2012-ben látogatott el Magyarországra, az évtizedes kihagyást pedig június 26-án, vasárnap egy elképesztő verseny és fergeteges buli kíséri, melynek hangadója a VALMAR lesz.

A zenekar frontembere, Marics Peti biztosította a rajongókat arról, hogy a legnagyobb számaikat mindenképp játszani fogják az ingyenes koncerten, mely minden eddigi fellépésüknél nagyobbnak ígérkezik.

„Túl vagyunk pár teltházas koncerten, de nem tudom, a közeljövőben lesz-e akkora bulink, mint a mostani, a Red Bull Röpnapon. Próbálunk minél többet rápihenni, hogy aztán vasárnap szét tudjuk durrantani a színpadot” – mondta az énekes, aki elárulta azt is, hogy szívesen részt venne magán a kézműves gépek versenyén is. „Szerintem óriási poén, mindig szerettem az efféle eseményeket. Abban is biztos vagyok, hogy össze tudnánk valamit barkácsolni, de abban már kevésbé, hogy sokáig a levegőben maradna.”

A műsort Istenes Bence vezeti majd, a Red Bull Röpnap versenyzőinek produkcióját pedig Lábas Viki, a Margaret Island énekese, Papp Szabi, a Supernem frontembere, Liu Shaolin Sándor olimpikon rövidpályás gyorskorcsolyázó, valamint Henry Kettner és Kajdi Csaba influencerek értékelik majd.

„Nem kell feltalálni a Top Gunt, de vicces és szórakoztató megoldásokat várok a résztvevőktől” – mesélt elvárásairól Kajdi Csaba, aki elmondása szerint bár nem repülési szakértő, nagy elánnal veti bele magát a zsűri munkájába. „A szervezők biztosan nem néztek Zeppelinnek vagy Melczer Tibornak, hanem azt várják, hogy a saját, humoros stílusomban közelítsem meg a témát. Ezt örömmel vállaltam és remélem, sikerül hozzátennem majd az eseményhez.”

A rendezvény során egy kincsvadászos nyereményjáték is vár a résztvevőkre, melyről a VALMAR főszereplésével készült videóból tudhatnak meg többet az érdeklődők.

További információk a rendezvényről az alábbi linken és a hivatalos Facebook-eseményen elérhetők.

- bdpst24.hu

Check Also

MEGNYÍLT A REGUS FÉSZEK IRODAHÁZ PÉCSETT

A Fressnapf International Business Services az első a bérlők között A Fressnapf International Business Services …