Így válasszuk ki a megfelelő apák napi ajándékot

Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az apák napja. Az ünnep az apák családon belüli szerepének fontosságára hívja fel a figyelmet – ennek keretében gyakran rendeznek programokat iskolákban, óvodákban apukáknak. Mi alapján érdemes döntenünk, ha ajándékoznánk apák napja alkalmából? 

Az ajándék kiválasztása előtt érdemes átgondolnunk, hogy mi az, ami az illető jelleméhez, attitűdjeihez, életstílusához leginkább passzolhat, hogy hogyan, milyen praktikus ajándékkal tudnánk legjobban támogatni. Egy jól átgondolt meglepetéssel azoknak is örömet szerezhetünk, akik állítják, hogy semmire nincs szükségük.

Filmnézéshez

Van, akinek a filmnézés egyenlő a kikapcsolódással, másoknak az élmények és az izgalom forrását jelenti. Akár mindennapi tévénézést is izgalmasabbá, magával ragadóbbá tehetjük egy jó teljesítményű hangprojektorral. Hasonló hangrendszerek vásárlásánál érdemes a szoba méretének és enteriőrjének megfelelő modellt választani: az LG letisztult megjelenésű Éclair hangprojektorai tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térbe vizuálisan és hangzásban egyaránt. 

Ma már elérhetőek olyan modern okostévék, melyek mesterséges intelligencia segítségével elemzik és optimalizálják a tartalmakat, a képet és hangot így automatikusan a szoba adottságaihoz és a tartalom típusához finomhangolják, ezzel teljessé téve az otthoni moziélményt. Ilyenek például az LG 2022-es OLED és QNED televíziói, melyek tiszta és éles képet, élethű színeket, valamint elképesztő hangzást biztosítanak bármelyik nappaliban. Sportrajongóknak pedig kifejezetten hasznos funkció lehet a sportriasztás, amivel értesítéseket kaphatnak számos népszerű csapat meccseiről a mérkőzések előtt, közben és után.

Az otthoni mozizást vagy meccsnézést igazán különlegessé teheti egy ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektor is, ami csupán egy karnyújtásnyi távolságból képes 100 colos képernyőt vetíteni a lakás egy tetszőleges pontjára, mindezt 4K képminőségben.

Videójátékosoknak

Felnőtt korban lényegesen kevesebb időnk jut a játékra, mint előtte, éppen ezért érdemes arra törekednünk, hogy az élmény minden alkalommal magával ragadó legyen. A megfelelő szék kiemelten fontos nemcsak kényelmi, hanem egészségügyi szempontból is – a játék mellett a munkavégzésnél is – így szintén kiváló ajándékötlet lehet. Kimondottan videójátékokhoz is választhatunk nagyszerű kiegészítőket mind számítógéphez, mind konzolhoz. A számítógépes játékok kedvelőinek teljesen új játékélményt ajándékozhatunk egy villámgyors, 1ms válaszidejű NVIDIA® G-SYNC® kompatibilis UltraGear gaming monitorral. Teljesen beleélhetik magukat a játékba az LG legújabb 42 colos képátlójú C2 OLED tévéjével is, amit kifejezetten konzol és PC játékokhoz terveztek. A valaha volt legkisebb OLED tévé lehetővé teszi a Dolby Vision által támogatott játékot 4K felbontásban, ráadásul a és a G-SYNC kompatibilitás itt is biztosított.

A mindennapok megkönnyítése

Vannak persze apukák, akiknek kevésbé fókuszált az érdeklődésük, számukra a mindennapokat megkönnyítő, praktikus ajándékok lehetnek jó választások. Az AI DD™ funkcióval rendelkező LG mosógépek például mesterséges intelligencia segítségével elemzik a szövet lágyságát és választják ki a megfelelő dobmozgásokat. Az LG Stylerrel pedig egyszerűen és gyorsan felfrissíthetőek például az ingek és zakók is, az ajtó belsején található speciális rekesz gondoskodik a pontos nadrágélekről, miközben csökkenti a gyűrődéseket, a készülék szárító funkciójával pedig jelentős idő is megtakarítható.

- bdpst24.hu

Check Also

Újabb presztízsbérlőkkel erősíti meghatározó belvárosi pozícióját az ACADEMIA irodaház

2024 első felében számos vezető nemzetközi és hazai vállalattal írtak alá bérleti szerződést  A ConvergenCE …