Lush: Ezen a hétvégén az apukáké a főszerep!

  • Június 19-én ünnepeljük együtt az édesapákat, pótapukákat és apafigurákat!

Lepjük meg őket ezekkel a szikrázóan friss, vegán apák napi termékekkel, hiszen egy kis kényeztetés nekik is jár, nem igaz? Ha összeválogattad a kedvenceidet, válassz hozzá egy szuper stílusos és fenntartható kendőcsomagolást az igazán szemet gyönyörködtető összhatásért!
Az apák napi kollekció termékeit már megtalálod az üzleteinkben,webshopon, sőt Wolt applikáció segítségével házhoz is rendelheted őket* Budapesten belül!

*Rendeld meg kedvenc Lush termékeidet június 17-19. között Wolt applikáció segítségével, és élvezd az ingyenes házhozszállítást!
A kollekció tagjai
No.1 Dad
Habfürdő
2 590 Ft / 150g
És a díjat kapja… Lepj meg valakit az első díjjal idén apák napjára! Morzsold el folyó víz alatt a hatalmas habokért és élénkkék vízért, és add át magad a Dirty gyógynövényes-mentás illatának.
Dirty
Fürdőbomba
2 190 Ft / db
Ha nagyon cool akarsz lenni, dobd a forró fürdővízbe, és engedd szabadon a borsmenta, tárkony és szantálfa élénkítő fuvallatát. Ismerős az illata? Nem véletlen, ugyanis a neve és az illata is megegyezik a Dirty termékcsalád többi tagjáéval!
Big Moustache
Szappan
2 590 Ft / 85g
A faszén finoman radíroz, a szakállzuzmó pedig igen hosszú múltra tekint vissza a bőrápolásban. Tedd az orrod alá, és meglátod, miért! Habosítsd fel, és mosd meg az arcod és a tested, mélyen belélegezve gyógynövényes illatát.
Superdad
Szemmaszk
1 990 Ft / 60g
Hisszük, hogy időről időre mindenki megérdemel egy kis kényeztetést. Helyezd hát a szemeidre a matétea és az aloe szipi-szupi keverékét, és adj magadnak pár perc pihenést. Az abszolút lazításhoz a legjobb egy arcpakolással együtt használva (Jöhetnek a szelfik!).
Glitch
Tusfürdő
2 890 Ft – 120g
Állj fel a képernyő elől, és irány a zuhany! Szappanozd be a tusfürdővel az egész tested az élénkítő citronella, a citromfűtea és a tisztító limelé erejével, majd egyszerűen öblítsd le.
Ajándékcsomagok és ajándékcsomagolások
Deep Blue Sea
Ajándékcsomag
5 190 Ft
Csobbanj a hűs, frissítő, bőrpuhító és ásványi anyagokban gazdag vizekbe ezzel a fürdőduóval! Tökéletes apák napjára vagy egyszerűen olyanoknak, akik rajonganak a hűs, kék mélységért.

Az ajándékcsomag tartalma:
– Big Blue fürdőbomba
– Dirty fürdőbomba

Get (Sur)Real!
Ajándékcsomag
10 690 Ft
Idén apák napjára ajándékozd ezt a testről és a hajról is gondoskodó, élénkítő-frissítő triót, amelytől egészen hihetetlenül érzi majd magát az ajándékozottad.

Az ajándékcsomag tartalma:
– Big Moustache szappan
– New szilárd sampon
– Glitch tusfürdő (120g)

Gone Fishing
Ajándékcsomagolás, 70x70cm
2 490 Ft
Látogass el a fürdőbombák földjére egy messzi-messzi galaxisba! Ezt a többször használható ajándékcsomagolást Serge Seidlitz tervezte. Az anyaga 100% újrahasznosított palackokból készül, amelyeket fonallá szőnek, majd egy víz nélküli hőtranszfer módszerrel megnyomnak. Csak arra vár, hogy belecsomagold a saját termékválogatásodat!
Paint Box
Ajándékcsomagolás, 50x50cm
1 990 Ft
Ezzel az élénk, festékes mintájú dizájnnal igazán kreatívvá teheted az ajándékcsomagolásod! 100%-ban újrahasznosított műanyagpalackokból készül, amelyeket fonallá szőnek, majd megnyomnak. Ezt a kisebb méretű kendőcsomagolást Joshua Davies tervezte, és tökéletes egy fürdőbomba vagy egy darab termék csomagolásához.

- bdpst24.hu

Check Also

Új kiállítás és új műtárgy az Iparművészeti Múzeumban

A Múzeumok Éjszakájára több éve új kiállítással készül az Iparművészeti Múzeum, az idei évre a …