A Starbucksnál a banán az ász

Sokaknak fejtörést okozhat a sokféle, különböző elnevezésű hideg kávékülönlegességből kiválasztani kedvencüket. A Starbucks összegyűjtötte a főbb különbségeket, hogy mindenki felfedezhesse kedvenc nyári hűsítőjét. A kávézólánc a jól ismert, frissítő Frappuccinok mellett, idén olyan új, izgalmas ízekkel várja vendégeit, mint a Salted Caramel Cream Cold Brew, a Banana Split Frappuccino® Blended Beverage vagy a Tropical Coconut Refresha®. 

A Starbucks sokszínű hideg italkínálatának minden egyes tagja egyedi ízvilággal és karakterrel rendelkezik, a kávézólánc ezek között segít eligazodni. 

Cold Brew 

A Cold Brew eljárással készült kávéitalok lágy ízüknek és frissítő hatásuknak köszönhetik népszerűségüket. A lágyan testes ízvilág eléréséhez 20 órán keresztül, hidegen készítik a kávét. A Cold Brew a Starbucks kínálatában a Latin-Amerikából és Afrikából származó kávébabok keverékéből készül, amelynek a lágy, természetes ízvilágát köszönheti. A Cold brew italok hideg habbal visznek csavart az eljárásba. Az elkészült kávét a bársonyos, enyhén ízesített habréteg teszi igazán különlegessé. Az idén bevezetett Salted Caramel Cream Cold Brew népszerű választás a kávézólánc egységeiben. Az új nyári kávét egy csipetnyi vanília és a sós karamell ízű krémes hab teszi még tökéletesebé.

Frappuccino® Blended Beverage

A Starbucks Frappuccino® Blended Beverage az egyik legkedveltebb frissítők közé tartozik. 1993-ban kísérletezték ki Californiában, majd 1994-ben kapta meg először a Frappuccino® elnevezést. A Caramel Frappuccino® Blended Beverage az egyik legkedveltebb a vendégek körében, amely már 1999 óta érhető el a vállalat kávézóiban. Idén nyáron egy újabb, különleges ízvilágot mutat be a kávézólánc, ami biztosan hamar népszerűvé válik. A Banana Split Frappuccino® Blended Beverage újragondolja a klasszikus banán splitet. Az ital karamellizált banán-ízesítésű sziruppal készül, amelyet lágy tejszínhab koronáz meg.

Starbucks Refresha® Drink

A ma már széles körben kedvelt Starbucks Refresha® italok 2012 óta érhetőek el a Starbucks kínálatában. Az új mangóval és lédús naranccsal készült Orange Mango Starbucks Refresha® ital íze pont olyan lenyűgöző, mint amilyennek elsőre tűnhet. A trópusukat idéző Tropical Coconut Starbucks Refresha® ital a krémes kókuszdió, narancs és mangó keverékével garantálja a különleges ízélményt. 

- bdpst24.hu

Check Also

Gyereknapon izgalmas családi nap lesz a Budavári Palotanegyed Csikós udvarán és a Lovardában

Május 26-án érdemes lesz ellátogatni a Budavári Palotanegyedbe, hiszen a Csikós udvar és a Lovarda …