Fullos pizzákkal és rengeteg olasz kajával köszönti a nyarat a Street Kitchen

Megjelent a közönségkedvenc Street Kitchen nyári magazin 152 oldalon, frankó olasz kajákkal és a nyár legtutibb receptjeivel. De a rajongóknak a Felzabáltuk! kiadványról sem kell lemondaniuk, hiszen a magazin mellékleteként most is megtalálják összegyűjtve a legjobb balatoni vendéglátóhelyeket, melyek mellé ezúttal 48 olaszos budapesti helyet is ajánl az SK csapata. 

Berobbant a nyár és vele együtt a legújabb SK magazin is, ami először a cég történetében külön tematikát is kapott. A 85 kipróbált recept többsége olasz, a mindenki által ismert klasszik tiramisun és bolognai ragun át olyan különlegesebb kajákat is megtalálnak benne az olvasók, amikkel nem találkoznak mindennap. „Imádjuk az olasz konyhát, ezt sose titkoltuk, az oldalon is sok ilyen recept van, de szakácskönyvet is adtunk már ki ebben a témában, nem is egyet. Épp itt volt az ideje, hogy a magazint is bevonjuk az olaszkodásba” – meséli lelkesen Fördős Zé. A gasztrokalandozásból Zé apukája, Fördős Lajos is alaposan kivette a részét, hiszen cuccos pizzákkal készült az olvasóknak, sőt a címlapra is ő készítette el a kolbászos-peperónis pizzát.

Ha létezik olyan ember, aki nem kedveli az olasz ételeket, az is talál majd kedvére valót a 152 oldalon, hiszen a teljesség igénye nélkül a magazinban felsorakoznak 30 perces vacsorák, epres finomságok, cukormentes nyári sütik vagy grillezett lepények és tortillák is. „Persze a receptek mellett a cikkek sem maradtak ki a sorból, egyik kolléganőnk egyenesen Olaszországig utazott, hogy a lehető legfrissebb infókat szállítsa a legjobb északolasz kajáldákról, illetve bemutassa, hogyan is készül a parmezán sajt egy farmon” – árul el néhány kulisszatitkot a főszerkesztő, Fenes Gábriel. 

Már megint felzabáltak!

Nincs nyári Street Kitchen magazin balatoni Felzabáltuk! térképes melléklet nélkül, és ez idén sincs másképp. A szerkesztőség lelkesen tesztelt heteken át, hogy elhozza a rajongóknak azt a 68 büfét, éttermet, cukrászdát és reggelizőt, amit mindenkinek ki kell próbálnia, ha a magyar tengernél nyaral vagy kirándul.

De ha már olasz tematika, a melléklet második felében a kedvenc olaszos budapesti vendéglátóhelyeiket gyűjtötték össze az SK csapattagok, hiszen mindenkinek jár egy kis olasz életérzés. „Azokra is gondoltunk, akik idén nem mennek külföldre nyaralni, de szeretnének jókat enni a fővárosban, vagy pont hogy itt nyaralnak, hiszen Pest megér egy, vagy hát több estet is” – mondja kacsintva Fördős Zé. 

About bdpst24.hu

Check Also

Tegyen azért, hogy megóvja szíve egészségét!

Szeptember 29. – A Szív világnapja A szívünknek is szüksége van a törődésre és a …